:(((

Son düzenleme:
allah_baska_dert_vermesin-yigit-ozgur.jpg

Derdiniz buysa takmayın fazla çözümü de varmış bak.

E olsun biri diğerinden daha sarkık nolcak, sabah akşam oturup izlemiyosunuz ya, estetik falan, çekeceğiniz acıya yazık, ağız burun vs. sürekli gözönünde olan bi uzuv olsa neyse.

Zalım vajina! Hayın vajina! İkizine kafa tutup egemenliğini ilan etmiş bir de. Vajina dudaklarının bile egosu var ne günlere kaldık yareppim. O değil de zarda sorun yoksa dudak sorun değil. Zar önemli.
Bir de küçük önemsiz bir ayrıntı daha... Forumda bu husus ile ilgili bölümler var. Bol bol kuku muhabbeti yapılıyor orada. Dudakların birbirine orantısından tut, renginin tonlarına kadar tüm detaylar sıralanmış o bölümde. Yok benim kukum hayatımın en büyük sorunu dersen de, yardım edenler çıkacaktır elbet. Gerçi ben kuku problemine nasıl bir çözüm bulunacağını çözemedim lakin çözenler olacaktır. Allah kukularımıza zeval vermesin. Kuku evet.

ayyy ben kukumu seviyorum yaa hele hamilelikte daha bi güzelleşti sanki :27:

ama Allah var öncesinde de bigün beni yarı yolda bırakmışlığı boynumu bükmüşlüğü yoktur :nazar:

Allah kimsenin kukusunu nankör etmesin bacım. Ne kukular var evlerden ırak. Allah var ben de onca yıl besleyip büyüttüm bir gün bile bana isyan etmedi. Kendi egemenliğini ilan etmeye çalışmadı. Allah kukunun da hayırlısını versin. Şu muhabbete Allah lafzını dahil ettiğim için ufaktan çarpılma ihtimalini de düşünmüyor değilim ama kuku da yaradanın verdiği bir nimet sonuçta. Nimetle şaka olmaz.

Zalım vajina! Hayın vajina! İkizine kafa tutup egemenliğini ilan etmiş bir de. Vajina dudaklarının bile egosu var ne günlere kaldık yareppim. O değil de zarda sorun yoksa dudak sorun değil. Zar önemli.
Bir de küçük önemsiz bir ayrıntı daha... Forumda bu husus ile ilgili bölümler var. Bol bol kuku muhabbeti yapılıyor orada. Dudakların birbirine orantısından tut, renginin tonlarına kadar tüm detaylar sıralanmış o bölümde. Yok benim kukum hayatımın en büyük sorunu dersen de, yardım edenler çıkacaktır elbet. Gerçi ben kuku problemine nasıl bir çözüm bulunacağını çözemedim lakin çözenler olacaktır. Allah kukularımıza zeval vermesin. Kuku evet.

Cevap budur :40: :9: Allah iyiliğini versin..

ayyy ben kukumu seviyorum yaa hele hamilelikte daha bi güzelleşti sanki :27:

ama Allah var öncesinde de bigün beni yarı yolda bırakmışlığı boynumu bükmüşlüğü yoktur :nazar:

Allah kimsenin kukusunu nankör etmesin bacım. Ne kukular var evlerden ırak. Allah var ben de onca yıl besleyip büyüttüm bir gün bile bana isyan etmedi. Kendi egemenliğini ilan etmeye çalışmadı. Allah kukunun da hayırlısını versin. Şu muhabbete Allah lafzını dahil ettiğim için ufaktan çarpılma ihtimalini de düşünmüyor değilim ama kuku da yaradanın verdiği bir nimet sonuçta. Nimetle şaka olmaz.

:60: :60: :60:

estetik bölümüne bknz :ssz:

Hayır gönül ister tabi bi kalp şeklinde olsun bi papatyaya benzesin ama önemli olan şekli diil işlevi.... neyse beni de Mune çarpmadan arkama bakmadan uzaklaşıyorum olay yerinden :10:

Sorun ne, geniş falan mi? Kadinlarin vajina ile ilgili tek sorunu budur da...

Hepsi aynı model olmuyor mu?:53:

Kadinlarin genital organlariyla ilgili tek sorunu genislik darlik sorunu degildir.Seklinden de memnun olmayabilinir.
Nasil kasimiz gozumuz ayni degilse oranin da ayni olmasi beklenemez.Tamamen genetik.
Konu sahibesi eger 80 yasinda degilseniz buna takmaniz cok normal.Bir uzmanla gorusebilirsiniz,sizi rahatsiz etmis belli ki.Erkekler takmiyoo yaaa geyigine inanmayin,kimse kor degil.Daha iyisi olacaksa neden olmasin? Her sey sizin mutlu olmaniz icin

Kadinlarin genital organlariyla ilgili tek sorunu genislik darlik sorunu degildir.Seklinden de memnun olmayabilinir.
Nasil kasimiz gozumuz ayni degilse oranin da ayni olmasi beklenemez.Tamamen genetik.
Konu sahibesi eger 80 yasinda degilseniz buna takmaniz cok normal.Bir uzmanla gorusebilirsiniz,sizi rahatsiz etmis belli ki.Erkekler takmiyoo yaaa geyigine inanmayin,kimse kor degil.Daha iyisi olacaksa neden olmasin? Her sey sizin mutlu olmaniz icin

Derin açıklama için tesekkurler:ssz:

Kırmızı ile belirttiğim kısma bir kadın olarak pek takıldım ben :) Elbette kimse kör değil ve bittabi her vajina aynı değil. Ancak ben hiçbir forumda penis estetiği olan erkeğe rastlamadım. Rahatsız olanlar, ebadını beğenmeyenler, tipini beğenmeyenler elbette var lakin ciddi sağlık sorununa ve cinsel birleşmeye engel olmuyorsa hiçbiri estetik yaptırmaya meyletmiyor. Peki kadınlar kör mü? Kadınlar takmıyor mu bunu?

Penis şekilleri de birbirinden farklıdır. Eğimleri ve boyutları da. Lakin bir uzmanın penis eğriliğine "ameliyat" izni verebilmesi için cinsel birleşmeye engel olması şartı koşuluyor. Zira her ne kadar tıp ilerlemiş olsa da, his azalması yahut çeşitli sağlık problemleri olma ihtimali hep var. Bittabi bu ihtimaller kadınlar için de geçerli. Şimdi siz kırmızılı kısımda diyorsunuz ki, sağlığın ve alınan hazzın riske atılmasına sebep olacak bu operasyonu erkekler kör değil diye yapıyoruz. Kendisi için yapılmasını bir nebze anlarım da, başlarım karşı cinsin göz zevkine.

Kırmızı ile belirttiğim kısma bir kadın olarak pek takıldım ben :) Elbette kimse kör değil ve bittabi her vajina aynı değil. Ancak ben hiçbir forumda penis estetiği olan erkeğe rastlamadım. Rahatsız olanlar, ebadını beğenmeyenler, tipini beğenmeyenler elbette var lakin ciddi sağlık sorununa ve cinsel birleşmeye engel olmuyorsa hiçbiri estetik yaptırmaya meyletmiyor. Peki kadınlar kör mü? Kadınlar takmıyor mu bunu?

Penis şekilleri de birbirinden farklıdır. Eğimleri ve boyutları da. Lakin bir uzmanın penis eğriliğine "ameliyat" izni verebilmesi içind cinsel birleşmeye engel olması şartı koşuluyor. Zira her ne kadar tıp ilerlemiş olsa da, his azalması yahut çeşitli sağlık problemleri olma ihtimali hep var. Bittabi bu ihtimaller kadınlar için de geçerli. Şimdi siz kırmızılı kısımda diyorsunuz ki, sağlığın ve alınan hazzın riske atılmasına sebep olacak bu operasyonu erkekler kör değil diye yapıyoruz. Kendisi için yapılmasını bir nebze anlarım da, başlarım karşı cinsin göz zevkine.

Son cumlemde ne demisim? Her sey SIZIN mutlulugunuz icin.Erkegine guzel gorun,onun geysasi ol demiyorum.Kendisi belli ki begenmiyor,ben de bunun bir cozumu oldugunu,mutsuzlugunun ustunu palavralarla kapatmamasi gerektigini soyledim.Burada konulari da var,bu estetigi yaptiran kadinlar birbiriyle fikir alisverisinde bulunuyor,cok faydali.Ben de memnun olmasam yaptirirdim.Kadinlar icin gorsellik onemli.Sirf vajinasinin seklini begenmiyor diye iliski yasamaktan utanan kadinlar var.Begenmiyor,kendini kotu hissediyor.Penisle vajinayi da karsilastirmissiniz,elmayla armudu karsilastirmak gibi olmus.Penisten kaynaklanan sekil bozukluklarini ortadan kaldirmak vajinaya gore cok zor.Yapilari farkli.Vajina kadar kolay olsa erkekler siraya girerdi.Ama bunun boyle olmasi umut tacirlerini durdurmuyor.Sacma sapan haplardan medet uman yuzlerce erkek var.Sagliklarini da tehlikeye atiyorlar.Hatta kocakari usullerini deneyenler var.Bu kadin ve erkeklerin islev bozuklugu yokken bunlara sebep olan bilincaltimizdaki estetik gudumuzdur.Guzel olan goze hos gelir,kendimizi begenirsek baskalari da begenir.Beyaz sac sagligimiza etki etmiyor,boyatmayalim o zaman.Boyle bir mantigi kabul etmiyorum.Kisi butun eylemlerini-yapilabilecek bir sey ise- kendisini mutlu etmek icin yapmalidir.Konu sahibesine de bu yonde direktif verdim.Daha iyisi olacaksa ve sizi memnun edecekse...

Son düzenleme:
He valla ya, erkeklerin de pipileri çeşit çeşit..
Hoş en düzgünü bile benim göz zevkimi bozmaya yetiyor ama onlar hiç böyle şeyleri dert etmiyor..

Hayat paşalara güzel:ssz:

Önemli olan içi içi diyecektim......lakin şaka bir tarafa vücudun en hassas bölgesidin küçük dudaklar.......mazallah bir operasyon ordaki sinirleri darman duman edebilir.......daoktora gideceksen sana tavsiyen birden fazla doktorla görüş

Çevremde bi'abla kocası beğenmiyo diye yaptırdığında şok olmuştum:53:
Onun da şimdi nasıl tarif edeyim bi'sarkıklık söz konusuymuş ve eşi sürekli "bu ne ya" gibi tepkiler veriyomuş en sonunda adam parayı verip ameliyat ettirdi kızı:19:

Bunu bi'erkeğe desen erkeklikten girer, başka muhabbetten çıkar. Ancak aslaaa gideyim de ameliyat olayım karımın gözüne malum yerim hoş gözüksün diye dertlenmez:19:

Çevremde bi'abla kocası beğenmiyo diye yaptırdığında şok olmuştum:53:
Onun da şimdi nasıl tarif edeyim bi'sarkıklık söz konusuymuş ve eşi sürekli "bu ne ya" gibi tepkiler veriyomuş en sonunda adam parayı verip ameliyat ettirdi kızı:19:

Bunu bi'erkeğe desen erkeklikten girer, başka muhabbetten çıkar. Ancak aslaaa gideyim de ameliyat olayım karımın gözüne malum yerim hoş gözüksün diye dertlenmez:19:

ayy daha neler duyucazz :53: kadın da paşa paşa ameliyat olmuş he mi ! kaşımızı gözümüzü memelerimizi her yerimizi düzelttik de bi o kaldı anasını satayım. kendi kıllı seylerine bahmazlar ama :47:

valla erkek olmak varmış yemin ediyorum. makyajıydı, selülitiydi, kılıydı tüyüydü hepsi bitti bi de kukunun şekli kaldı uğraşacağımız. adam var nefes alsın yeter der, o da yetmez damacanaya bile hallenir, adam var seyini bulur seylisini arar ay iyice ağzımı bozmadan gideyim en iyisi ben

Arkadaslar bu pislige cvp yazmayin sakin erkek bu hercesit konu acip merak ettiklerini soruyo birinde evlenicem gecelik onerileri aramis birinde surtunmeyle iliski yasadim gebe kalirmiyim yazmis sakin inanmayin ve kadinlar kulubu yekililieri engelleyin bu pisligi

Back
X