:(

Yok artik... Bu kadar cahil olamazsin her halde degil mi??:53:
Sana bu laflari sarf eden adam, digerine hangi nameleri okuyor acaba??
Boylelerine de kaniyorsunuz ya, Allah akil fikir versin ne diyebilirim...
Gorunen koy kilavuz istemiyor... Adam kilifi da uydurmus... Ne ala memleket.... :19:

Böyle bir adamı hala sevmekten bahsediyosan kusura bakma ama sana yazıklar olsun :31:
Adam olsaydı böyle bişeye kalkışır mıydı sence???
Ne demek o sevgilim ama sen her şeysin. Belki de evli ya da nişanlı böyle böyle yol yapıyor.
Kullandırmayın ya kendinizi ciğeri beş para etmez insanlara :47:

Bende biliyorum oylelerıne adam bıle denmeyecegını ama benden sonra olmus o kız benden sonra gırmıs hayatına sırf uzaktayım dıye... Bı kere sevınce hemen bosver dıyerek gecebılmek mumkun mu?:43::43:

Bende biliyorum oylelerıne adam bıle denmeyecegını ama benden sonra olmus o kız benden sonra gırmıs hayatına sırf uzaktayım dıye... Bı kere sevınce hemen bosver dıyerek gecebılmek mumkun mu?:43::43:

Mümkün canım mümkün.
Ben varken olmuş diyosun bundan kötü bişey mi olur :30:
Sen uzaktasın diye başkasını bulmuş, ne demek bu :31:
Biz de eşimle uzaktık, ben başka yerde okuyodum o istanbuldaydı. Benimki niye bulmadı başkasını. Normal mi sence ?? Bi de adamı haklı çıkarcaksın nerdeyse burda!
Sevmeyeceksin arkadaşım, bi ömür ağlamaktansa bir ay iki ay ağla ve bırak bu adamı.
Burda kimse senin kötülüğünü istemez. Madem fikir danışıyosun bizlere, konuşulanları dikkate al :13:

Son düzenleme:
Mümkün canım mümkün.
Ben varken olmuş diyosun bundan kötü bişey mi olur :30:
Sen uzaktasın diye başkasını bulmuş, ne demek bu :31:
Biz de eşimle uzaktık, ben başka yerde okuyodum o istanbuldaydı. Benimki niye bulmadı başkasını. Normal mi sence ?? Bi de adamı haklı çıkarcaksın nerdeyse burda!
Sevmeyeceksin arkadaşım, bi ömür ağlamaktansa bir ay iki ay ağla ve bırak bu adamı.
Burda kimse senin kötülüğünü istemez. Madem fikir danışıyosun bizlere, konuşulanları dikkate al :13:

Haklısınız tabıı de cok zoruma gıdıyor oyle boyle degıl :ssz:

Zoruna gidiyosa resti çek, kendini onun akıntısına kaptırma :34: Seni nereye sürükler kimbilir :ssz:
Ben böyle yapan bir adama bir daha güvenemezdim seni bilmem ama :31:

çektim gibi kaybetmek istemiyorum dediğinde çoktan kaybettin demiştim o zaman.. baya bi konuştu o gece gözlerinden bikaç damla yas aktı anlatırken ama timsah gozyasları demekki.. Aşktan çıkıp hırsa dönüyor hemen neden diye sormadan edemiyorum..

zararın neresinden dönersen kardır
bir kalbe iki sevda sığmaz
böyle yapan biriyle mutlu bir gelecek bence imkansız

İnanmaaa.... Koy tekmeyi gitsin. Bir defa görüşmüşsünüz sonra sadece telefonda görüntülü konuşma falan yapmışsınız. Çok seviyorum diyorsun ama sevmek öyle kolay birşey değil. Adam resmen sana açık açık benim bir sevgilim var ama aynı zamanda seni de idare etmek istiyorum diyor. Asla kabul etme böyle bir olayı.

Ne mi yapmalisin..?
Arkana bakmadan kacmalisin bu insandan.
Sakin sevildigini falan da düsünme, düpe düz kullaniliyorsunuz her iki taraf da...

Yok yok , Sen bukadar saf olamazsin ..

Halla ne yapmaliyim diyosun, Hayretler icin okudum ..
ne yapabilirsin ? Oan orda o adami terk etmeliydin ...
difer kiza acaba neler soylemis , bak cok merak ettim ...
diger kizada boyle nameler okumustur ..

Sevmek bu degil .. Sevmek bu olamaz .. Sevgiyide askida boyle kirletmeyin ne olur ...
Boyle erkeklere karsida kendinizi bukadar kucuk dusurmeyin...
ayrica baska zaman olsa yuzune bakilmaz dedigin adamin bence gercekten yuzune bakilmaz 2 kisiyi idare edebiliyosa ..

Tabii canim.. Boyle sebepten insan sevgilisinden ayrilir mi hic? Ayni anda iki kadini birden idare eden, ne digerinden ayrilacagini soyleyen yani kabul ettigin durumda ikinci kiz olmaya hic sesini cikaramayacak hale gelecek olman hic ayrilir sebebi olabilir mi? Ben omrumde duymadim ikinci kadin yuzunden sevgilisini birakani, haksizlik yani baska bisey degil :ssz:

...

Burada sorun mesafe değil sorun şu ki karşındaki adam(!) çok ama çok karaktersiz birisi, işte bu yüzden arkana bile bakmadan kaçmalısın.

Back
X