69'dan 55'e düşme günlüğüm. (karatay ve eliptik bisiklet içerir)

markrenton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
106
12
98
Muğla
Selam arkadaşlar 169 boyunda kendimi bildim bileli 68-70 arasında giden bir insanım 6 sene önce falan kalori sayarak 60 olmuştum sonra umursamadım geri aldım şimdi bakınca 6 sene nedir ya. insanlar 6 ayda veriyor bu kiloyu. başlıkta da dediğim gibi hayatım böyle gidecek gibi duruyor ama buna dur diyorum artık. beni seven insanların kilolu değilsin yeaaa demelerinden o kadar sıkıldım ki bu arada geriye tek seçenek kendimi motive etmem kalıyor.

yarın sabahtan itibaren dikkat edip her şeyi buraya yazacağım. karatay ve eliptik bisiklet+ek egzersizler yapmayı planlıyorum
10.10.2020: 70 kg (kendimi 69 sanarken 70 çıktım)
17.10.2020: 68.4

Son düzenleme:
evet gece gece de olsa 30 dk eliptik bisikletimi yaptim psikolojik olarak şimdiden daha iyiyim hedefe odaklanmak insani mutlu ediyor

bir bardak su içtikten sonra biber salçalı yumurta, az biraz kepekli ekmek ve zeytin yedim. Yapacak hiçbir şeyim olmadığı için yine eliptik bisiklet yapacağım

Merhaba, öncelikle konunuz hayırlı olsun. Umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Epiliptik bisiklet kilo vermekte hızlı bir yöntem mi?

Merhaba, öncelikle konunuz hayırlı olsun. Umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Epiliptik bisiklet kilo vermekte hızlı bir yöntem mi?
tesekkur ederim. alalı birkac ay oluyor ancak hic düzenli kullanmadim önceden. artik düzene sokacagim internette yazdığına gore herkes kilo verme ve kas çalıştırma acisindan eliptigi uygun görüyor. kiloları vermenin hızı yediklere ne kadar dikkat edildiğine bağlı diye düşünüyorum

bugün yazmamisim yediklerime dikkat etsem de akşam yemeğinden sonra bir gofret yedim maalesef. saat 8den önce yemek isini bitirmiş oldum bununla avunuyorum. sonra da 35 dk eliptik bisiklet yaptım baya ter attım

kahvaltıdan önce kahve içip 30 dk eliptik bisiklet yaptım. kahvaltıda diyet fransız tostu denedim üstüne yarim cay kaşığı bal gezdirdim güzel oldu bir de salata yedim

akşam yemeğimi saat 7 olmadan yedim. çorba, börülce, yoğurttu yemeğim. birkaç çatal patates kızartmasından aldım

2 saattir önümde olsa yiyeceğim seylerin hayalini kuruyorum resmen aglayacagim. canım sadece abur cubur bir sey düşünmeden sadece tıkınacagim şeyler istiyor kilo veremememin en büyük etkeni olan bu atakları unutmusum resmen

bugün de yemek faslını 7.30 gibi bitirdim. sabah 20 dk eliptik yapmıştım. sabah khidrat olarak sadece 1 dilim tam b ekmeği yedim akşam yemeğim tarhana çorbası ile domatesli bulgur pilavıydı. tek falsom yemekten sonra sonradan yemeyeyim diye birkaç tane cips atmam oldu ağzıma ancak böyle ufak şeyleri dert etmemeye karar verdim önceden olsa
bir paket gömmüştüm. yavaş ve istikrarlı olmak daha iyi

bugün tartı günümdü. 68.4 çıktım. iki gündür akşam yemeklerime bakarsam(dün iki dilim pizza, ondan önceki gün beyti kebap) yine iyi olduğunu düşünüyorum. bugün kahvaltıda yarım gözleme yedim

10 gündür bahçedeki hasta kediyle ilgilenmem (çok şükür iyileşti), ameliyat işinin yatması vsvs derken tamamen boşladım ve muhtemelen başladığım yere geri döndüm. 3 gündür tekrar başlayacağım dediğim halde daha çok yedim olmadı buraya yazmayınca olmuyor. bu yüzden yarın görüşürüz günlüğüm:)

akşam yemeğimi saat 8den önce yedim mercimek çorbası 1 lahmacun ve salata. arada acıktığımda ise leblebi ve iki dilim kek yemiştim. 10 gündür gece gündüz bir şeyler tıkıştırmamın sonucunu görmek için yarın sabah tartılacağım

Back
X