• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

69kiloyla başlayıp mutlu sonla bitiriyoruz

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
30
Istanbul
Selamm :KK52:
Bir sene oldu doğum yapalı kızlar ve kilolarla başım dertte ne yaptım ne ettimse gitmediler hiç birşey üstüme olmaz yakışmaz oldu beni en iyi anlayacak olan atkadaşlarkm gelin beraber birlikte başaralım.
54 hamile olmadan önceki kilomdu,doğuma 73kiloyla gittim,doğumdan sonra 63oldum vermeye çalışırken hoppp 69oldum çok üzüldüm gerçektn acı :skandal: benm vermem gereken 14-15kilo var vereceğim vermem gerek :( hadi bana destek :olamaz:
Buğunden itibaren başlıyorm spora başladım günlük bir saat yapıyorm ara ara yeşil çay içiyorm ,su içmeyen biriyin ama su içeçeğim çoook :KK53:
Gece yatmadan önce tarçınlı süt içeceğim artı:spor:
:21:Hadi bakalım gitsin kilolar yağlar dua edin :110::KK6:

Ben 3 ayda 13 kilo verdim sende başarabilirsin hayırlı olsun günlüğün

Bir sene oldu doğum yapalı kızlar ve kilolarla başım dertte ne yaptım ne ettimse gitmediler hiç birşey üstüme olmaz yakışmaz oldu beni en iyi anlayacak olan atkadaşlarkm gelin beraber birlikte başaralım.
54 hamile olmadan önceki kilomdu,doğuma 73kiloyla gittim,doğumdan sonra 63oldum vermeye çalışırken hoppp 69oldum çok üzüldüm gerçektn acı :skandal: benm vermem gereken 14-15kilo var vereceğim vermem gerek :KK43: hadi bana destek :olamaz:
Buğunden itibaren başlıyorm spora başladım günlük bir saat yapıyorm ara ara yeşil çay içiyorm ,su içmeyen biriyin ama su içeçeğim çoook :KK53:
Ben de 69 kiloyum ve ben de 15 kilo vermem lazim önceden çok azimliydim ama simdi cabuk bikiyorum belki azimli bir arkadas olursa ben de hirslanirim diye düsünüyorum

Selamm.Ben de doğumdan sonra kilo veremedim.18 ay oldu dogum yapali.Dikkat etmedigim icin gittikce kilo alıyorum artik bi dur demem gerekiyo :/ dunden beri dikkat etmeye basladim.Aksam 6-7 den sonra yemek yememeyi dusunuyorm :P Dogumdan once 64kgdum dogumda 78di.Simdi de 68,5 kgyum.hedef 55kg.
Ben de yesil cay icicem ins her gun tadini pek sevmesem de :D

54 hamile olmadan önceki kilomdu,doğuma 73kiloyla gittim,doğumdan sonra 63oldum vermeye çalışırken hoppp 69oldum çok üzüldüm gerçektn acı :skandal: benm vermem gereken 14-15kilo var vereceğim vermem gerek :KK43: hadi bana destek :olamaz:
Slm arkadaşım
Benmde 2 yıl oldu hala veredimmm
Seninle aynı kilolarda bende 58 le hamile kalem
72 doğuma gittim
Gelince 64 gibiydim
Yedim yedim emzirme falan derken 70 oldm
5 ini verdim
Şimdi 65 gibiyim
Ama 57 falan olmak istiyorummm
Ilk hedef 60
60 ı görsem motive olup brz daha devam ederim belki
Yarışsak mi napsakkkkkkkk

Nasıl vericem bilmiyorm şimdi tarçınlı süt içtim ama çikolatyı çok seviyrm dur diemiyrm kendime
Amaaaa gidecek bu kilolar sarımsak turşusu varmış onu yaptım bakalım onuda deneyeceğim

Ya ben yarışma deilde destek olalım ben kilo vermeye çalıştıkca alıyorum ya çok üzülüyorum hiç bişey olmuyor yakışmıyr sürekli göbek dışarda ıyyy
Üç sene öncesine kadar şimdikindn çok yerdim ama zayıftım anlamıyrm ya

Ya ben yarışma deilde destek olalım ben kilo vermeye çalıştıkca alıyorum ya çok üzülüyorum hiç bişey olmuyor yakışmıyr sürekli göbek dışarda ıyyy
Üç sene öncesine kadar şimdikindn çok yerdim ama zayıftım anlamıyrm ya
selaaam hemen hemen ayniyiz bende 52 53düm evlendigimde sonra 58le hamile kaldim yine 58e düstüm ama az dikkat etmesem hemen 60 61i buluyorum önceden hic böyle degildim. Ve acaip cikolata manyagiyim :KK70: ben birazda guatr dan süphelendim kendimde pazartesi gidip test yaptircam. Malum hamilelik emzirme falan derken guatr degerleri kolaylikla oynayabiliyor. Bu arada ben 2015 agustosta dogum yaptim

Bu zayıflatan ayakkabıyı bilen varmı kızlar annem almış ama ben olumlu yaklaşamadım araştırdım bana almış daha gelmemiş netten sipariş etmiş nasıl acaba ne yapsm almalımı almamalımı

Diyete devam 500grvermişim mutluyum.şimdi bir barsk ılık suyumu içip bir kaç spor yapacagım ordan somra kahvaltımızı yapacagız

canım merhaba nasılsın?
nasıl gidiyor diyet?sende benim gibi veremedin kilolarını sanırım:KK35: ne olacak bizim halimiz:sinirli:
Kilom disinda iyiyim canim.sen nasilsin?
Eyvah yakalandim
canım merhaba nasılsın?
nasıl gidiyor diyet?sende benim gibi veremedin kilolarını sanırım:KK35: ne olacak bizim halimiz:sinirli:
Eyvah yakalandim:oops:
Kilo disinda iyiyim canim,sen nasilsin?
Diyetmi yapiyorumki kilo vereyim ama 69u gördüm 70 olmadan zayiflamam lazim bugün diyete basliyorum insallah bu sefer basaririm

Kilom disinda iyiyim canim.sen nasilsin?
Eyvah yakalandim

Eyvah yakalandim:oops:
Kilo disinda iyiyim canim,sen nasilsin?
Diyetmi yapiyorumki kilo vereyim ama 69u gördüm 70 olmadan zayiflamam lazim bugün diyete basliyorum insallah bu sefer basaririm
yakalarım ben :halay:
inşallah canım,diyetin ve sporun tam zamanı,başlaman çok iyi olmuş,aman 70 leri görme üst sınıra gelmişsin hemen inişe geçmeye bak:KK9:
bu aralar griple mücadele etsemde genel olarak iyiyim canım sağol,bende hedefe ulaşamadım debelenip duruyorum hala:kızgın:

herkes doğum yapmış kilo almış ben yapmadan aldım. bende 69 kiloyum 2 yıl oldu evleneli ve neredeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra. hadi benide getirin gaza bende 10 kilo vereyimmmm

herkes doğum yapmış kilo almış ben yapmadan aldım. bende 69 kiloyum 2 yıl oldu evleneli ve neredeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra. hadi benide getirin gaza bende 10 kilo vereyimmmm
Ya ben spor yapıyorm az yiyorm artı tarçınlı süt sabahta ac karnına ılık su içiyorm veee sarımsak tursusu yaptm bekliyorm canm kesin verecm :(

Back
X