• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

69kiloyla başlayıp mutlu sonla bitiriyoruz

Bugün diyetisyene gittim arkadaşlar bana bir diyet verdi normalde olmasından on kılı fazlaligim var 69 kiloyum 60 olmam gerekiyor bugund n sonra daha iyi günleri bekliyorum yada umuyorum diyelim diyet liste mi isteyen arkadslarla paylasabilirim...
Ama ben birde bitki çayı olarak beşi bir yerde die bi çay kullanmayı düşünüyorum bu karisimida bugün almayı düşünüyorum sizinle de paylasacagim inşallah mutlu sona ulaşacağız :(
Screenshot_2016-12-30-13-34-45.webp
Screenshot_2016-12-30-13-32-52.webp

Artı ip atlayacagim küçük bebisşle yürüyüş olmaz bu soğukta :KK43: kızlar moral yok bende umuyorjmki başaracağım hadi bakalım başarılar bana insalah

Bugün diyetisyene gittim arkadaşlar bana bir diyet verdi normalde olmasından on kılı fazlaligim var 69 kiloyum 60 olmam gerekiyor bugund n sonra daha iyi günleri bekliyorum yada umuyorum diyelim diyet liste mi isteyen arkadslarla paylasabilirim...
Ama ben birde bitki çayı olarak beşi bir yerde die bi çay kullanmayı düşünüyorum bu karisimida bugün almayı düşünüyorum sizinle de paylasacagim inşallah mutlu sona ulaşacağız :KK43:Eki Görüntüle 1932240 Eki Görüntüle 1932243

Ben de hala devam ediyorum ama sporu biraktim...:/ diyet listeni paylasrsan sevinirim..su an 63um..68,4le baslamistim iki ay once..bir haftadr dikkat etmiyorum o yuzden geri almaktan korkuyrm:/

Her cuma tartiliyorum arkadaşlar bu benm diyetimle beşi bir yerde cayimla ilk haftamdi 67kilo olmuşum mutluyum 56yi göreceğim zayiflayacagim insallah

Evetttt kızlar fazla sarkan etlerimden yavaş yavaş kurtulhyorum sanırım 65kiloyum :))) oleeeeeeee

Ya beni bilen biliyor beş aydır neler ettim yaptım bir gram verdim sadece onuda. Hemen aliyodum geri şükür ki artık vücudum bana karşı de il söz dinlio :halay:

Back
X