Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 hafta dolmuş olmuyor 6.haftaya yeni girmiş olmuyor musun? Doktor söylemedi mi kese şu kadar mm diyeEki Görüntüle 3591248
Selam kızlar son adet tarıhım 2 nısan 2025 bugun 14mayıs 2025 adete gore 6. Haftam doldu bugun ılk muayenemı oldum kese var bebek yok haftaya kalp atıslarıyla gorelım dedı doktor 5 haftalık hamılesın dedı sızce bır sıkıntı varmı bırde bu kese kaç santım nerden yazıyor kızlar
Soyledı ama o heycandan aklımda kalmamıs adet takvımıne gore 6 haftalık dedı ultrasonda 5 dedı6 hafta dolmuş olmuyor 6.haftaya yeni girmiş olmuyor musun? Doktor söylemedi mi kese şu kadar mm diye
Karından baktıysa sadece kese görünmesi normal,Eki Görüntüle 3591248
Selam kızlar son adet tarıhım 2 nısan 2025 bugun 14mayıs 2025 adete gore 6. Haftam doldu bugun ılk muayenemı oldum kese var bebek yok haftaya kalp atıslarıyla gorelım dedı doktor 5 haftalık hamılesın dedı sızce bır sıkıntı varmı bırde bu kese kaç santım nerden yazıyor kızlar
Alttan baktı son adete gore 6 ama 5 dedı5 haftalık gözükmez karından baktı dimi
Alt taraftan baktı kuzum bı keseye baksana yolk sac dedıgın sey varmıKarından baktıysa sadece kese görünmesi normal,vajinal daha detaylı en azından yolk sac görünür bu haftalarda
Canım eğer tam 5 haftaysa sadece kese görünmesi normal alttanda, çünkü yolk 5+3 sonrası görünmeye başlıyor, hiç canını sıkmaAlt taraftan baktı kuzum bı keseye baksana yolk sac dedıgın sey varmı
Ultrasonsa 5 olduguna gore normaldır demıCanım eğer tam 5 haftaysa sadece kese görünmesi normal alttanda, çünkü yolk 5+3 sonrası görünmeye başlıyor, hiç canını sıkma
Ben orada ufak yuvarlak bir şey görüyorum arkasına telefonun flaşını tutup bakınca bazen belli oluyor bu da benim taktiğimdi ne kadar doğru bilmem deAlt taraftan baktı kuzum bı keseye baksana yolk sac dedıgın sey varmı
Evet normal ben yolk sac 5+4 görmüştümUltrasonsa 5 olduguna gore normaldır demı
Bebek nerde yokmu dıye şoka gırdım doktor haftaya kalp atısıyla goruruz dedı dılım kıtlendı soramadım bısey haBen orada ufak yuvarlak bir şey görüyorum arkasına telefonun flaşını tutup bakınca bazen belli oluyor bu da benim taktiğimdi ne kadar doğru bilmem de![]()
Gec dollenme falan olabılırmı acaba adete gore 6 dedı sekreterı doktor da 5 haftalık dedıEvet normal ben yolk sac 5+4 görmüştüm
Makinaylada alakalı olabilirGec dollenme falan olabılırmı acaba adete gore 6 dedı sekreterı doktor da 5 haftalık dedı
Bak4 poz var şuan 2 sınde beyazımsı 2 sınde bos gıbı atıyorumBen orada ufak yuvarlak bir şey görüyorum arkasına telefonun flaşını tutup bakınca bazen belli oluyor bu da benim taktiğimdi ne kadar doğru bilmem de![]()