- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla doktor bebek oluşmuş ama kalp atışı daha oluşmamış haftaya gel dedi ama ben sanki yer yarıldı yerin dibine girdim hicbirsey soramadimEkranda peki pir pir biseyin attigini gördünüz mü yani bi hareketlilik ?
7.haftada gidin duyarsiniz. Panik yapmayin.Arkadaşlar şimdi doktorda geldik 6+4 haftalık hamileyim bebek oluşmuş ama kalp atışı duyulmadı haftaya gel tekrar dedi ama ben şuan endişelenmek ten kalp krizi gecirecem duyulmaması normalmi çok kötü hissediyorum kendimi
Normal. Şuan çok küçük minicikten de minik. Strese gerek yok bebeği görmüş bir hafta sonra küt küt duyurur sesiniArkadaşlar şimdi doktorda geldik 6+4 haftalık hamileyim bebek oluşmuş ama kalp atışı duyulmadı haftaya gel tekrar dedi ama ben şuan endişelenmek ten kalp krizi gecirecem duyulmaması normalmi çok kötü hissediyorum kendimi
Alttan bakması canini sıkmasın. Hicbir zarari yok canim. Tup bebek doktorlari hep alttan bakıyor.Ay inşallah inşallah zaten kaygıli bir insanım alttan baktı ona canım sıkıldı kalbi duyulmadı dedi canım sıkıldı hemen buradaki hamile anne adayları aklıma geldi Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hamile olanlarında bebekleri sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun rabbim merhametli doktorlara karşılaştırın çok teşekkür ederim cevapları iz icin
İnşallah canımKızımın kalp atışını sata göre 9. haftada görmüştük. 1 hafta geç döllenme olmuş. İnşallah sen de duyacaksın sağlıkla...
Canım birde hep dikkat ediyorum Altan bakılınca belim ve kasık ağrısı çok oluyor mesela şuan belim çok ağrıyorAlttan bakması canini sıkmasın. Hicbir zarari yok canim. Tup bebek doktorlari hep alttan bakıyor.
Ama hamilelikte kasık ve bel agrisi normalCanım birde hep dikkat ediyorum Altan bakılınca belim ve kasık ağrısı çok oluyor mesela şuan belim çok ağrıyor
Kalp atışı için 8 ci hafta da duyuluyor diyorlar canim panik yapma sitrese girme hormonların etkilenirAy inşallah inşallah zaten kaygıli bir insanım alttan baktı ona canım sıkıldı kalbi duyulmadı dedi canım sıkıldı hemen buradaki hamile anne adayları aklıma geldi Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hamile olanlarında bebekleri sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun rabbim merhametli doktorlara karşılaştırın çok teşekkür ederim cevapları iz icin
Valla stres çok yapıyorum istemeden geriliyorum korkuyorum iyi birşey değil biliyorum ama yapamıyorum kafa dağıtacak birseyimde yok gurbetteyim biryeride bilmiyorum evde oturuyorum bu forumda yazılanlarida okuyunca daha çok etkileniyorumKalp atışı için 8 ci hafta da duyuluyor diyorlar canim panik yapma sitrese girme hormonların etkilenir
Allahım hayırla kucağınıza almayı nasip etsin7+4 gıttık gec dollenme oldu galıba bebıs 6+5 o zaman kalp atısı duymustuk
İste yoktu bugün Altan bakılınca kasildim sanırsam ağrıyor şimdi yada piskolojikmi bilmiyorumAma hamilelikte kasık ve bel agrisi normal
Anliyabiliyorum canim ama sakın ol biraz küçük olduğu için belki böyle olmuştur allahım sağlıkla hamileliginin devamını getirsin sen bol bol dua et kuran okumayı biliyorsan yasin suresi ve meryem suresi oku bol bol bilmiyosan türkçesini okuValla stres çok yapıyorum istemeden geriliyorum korkuyorum iyi birşey değil biliyorum ama yapamıyorum kafa dağıtacak birseyimde yok gurbetteyim biryeride bilmiyorum evde oturuyorum bu forumda yazılanlarida okuyunca daha çok etkileniyorum![]()
Allah razı olsun inşallah rabbim sizlerinde Darda bırakmasınAnliyabiliyorum canim ama sakın ol biraz küçük olduğu için belki böyle olmuştur allahım sağlıkla hamileliginin devamını getirsin sen bol bol dua et kuran okumayı biliyorsan yasin suresi ve meryem suresi oku bol bol bilmiyosan türkçesini oku