6haftalik hamileyim acil bakarmisiniz

Kusura bakma canım konunun tarihine bakmamıştım. Senin adını görünce çok sevindim Bi an ve dalgınlıkla yazdım. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum
Valla canım en az 3 -4 ay beklicez sonra nasip kısmet bakalım senin hamilelik nasıl sorun Yok inşallah

Bnde adet sancısı cekiyordum hatta konu açtım ‘yine Hasta olmak neden bebiş olmuyor ve iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra düşük olacağını ...😖 ama hersey de bir hayır var deyip atlatmaya baktım ki çok şükür iyiyim . Sende iyi Olursun inşallah kendini üzme Allah büyük kaçıncı gebeliğin di ..

Bnde adet sancısı cekiyordum hatta konu açtım ‘yine Hasta olmak neden bebiş olmuyor ve iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra düşük olacağını ...😖 ama hersey de bir hayır var deyip atlatmaya baktım ki çok şükür iyiyim . Sende iyi Olursun inşallah kendini üzme Allah büyük kaçıncı gebeliğin di ..
Benim ilki kimyasal ikincide 3.5 aylık iken düştü kimyasalı düşükten saymiyorlar

Valla canım en az 3 -4 ay beklicez sonra nasip kısmet bakalım senin hamilelik nasıl sorun Yok inşallah
İnş canım. Allah gönlüne göre versin.
Bende daha iyiyim. Evde yatmaya devam tabi ki. Eylül başı gibi kontrole gideceğim inş.

Back
X