daha önce defalarca konu açtım okuyanlar bilir yada okuyabilirsiniz.6yıllık resmen dillere destan bir aşkım vardı 4yıl ünide beraberdik öleki sevgilim gözümün içine bakardı ben nedersem oydu.benim onun hakkında tereddütlerim vardı ama o hiç bırakmadı beni.ailesi beni çok sevmişti bende onları.tüm arkadaşlarım özenerek bakardı.ee bukadar güzellik fazla demi biyerde mutlaka patlayacaktı.üni bitti biz farklı şehirlerde olduk bir yıl çokgüzeldi yine ama son 1yıl başladık kavgaya gürültüye öleki 40gün konuşmadığımızoldu.sonra barıştık ve yine küstük yine barışacakken ben bunun faturasında bi numara yakaladım son 10gündür yemeden içmeden msjlaşıyolarmış.sevgilim inkar etti arasın beni kim olduğunu tanıtsın dedim kız msj attı bende ondan hoşlanıyorum oldumu şimdi dedi
(((sevgilimin başına dünyayı yıktım ailesini aradım bittik...onlarda bunu rezil ettiler resmne herkes çok kızmış.bu olay haziranda oldu ben kpss ye girdim yıkık bişekilde ve kazanamadım.sonra ben tabi bu nasıl olur nasıl bana yapar diye diye çıldırdım resmen onu aradım hep hesap sordum ağladım sızladım aşkıma yenildim onu hala sevdiğimi söledim.ve o aldatmasına rağmen bu hareketlerim sonucu iyice şımardı.beni sallamadı bile.bana zaman ver dedi utanmadan çok bunaldım ilişkimiz için kolumu bile kıpırdatacak halim yok dedi.ben öle aptalımki aşk gözümü kör etmiş istemeyerek sırf onu kaybetmememk için ok dedim ara verelim.okızla görüşüyomuusn dedim asla dedi.bi baktımki face.açmış bende dün sahte face.açtım ekledim oda ne göreyim kız bunun arkadaş listesinde bu ne paylaşmışsa kız onu beğenmiş falan ve kıızn profil adında sevgilimin adıda var.ben mahfoldum öldümm resmen dün ağlamaktan uyuyamadım sabah kalktım baktım kız yok listesinde ya benim sahte face.i anladı sildi kızı yada belkide hiçç anlamamdı kız kapatmıştır belkide face.ini öğrendiğimi daha ona sölemedim bile eğer anladıysa şuan yalan üretmekle meşgul o.neolursa olsun onu arkadaş listesine almışya bitmiştir artık.üstelik face.de tüm akrabaları benden bahsetmiş kız onları bile beğenmiş ya şaka gibi bu nebiçim bir o.....işte böle kızlar bunalımdayım çok kötüyüm biraz önce baktım kız hala yok face.inde ve sevgilim hala benle ilgili şeyler paylaşıyo ama artık ne çare paylaşmak istedim sizlerle uzun oldu ama okuyan herkese tşk