7+1 kalp atışını duyamadık :( lütfen yardım :(

yesilkubbe yesilkubbe iyi haberler gelsin nolur??gidebildin mi dra
Gittim canım kalp atışı oluşmamış dedi. Son adet tarihine göre 9+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+1 çıktı. 10 gün önce de 6+1 çıkmıştı. Yarın 9 da aç gel kürtaja alalım dedi. Çok yoruldum yıprandım artık aynı süreci üçüncü kere yaşıyorum. 2017 şubatta 2017 ekimde ve şimdi

Canım şöyle birşey var sen 7 haftalık hamilesin ama çocuk her zaman iki hafta geriden gelir sen 9.haftada gittiğinde oda 7.haftada olacak. Yani korkma hemen. Ben 9. Hafta da duymuştum. Görmüştümde. Bunda 5. Haftamda göremedik bile telaş etmiyorum insan ilkindr çok telaş edip biraz tecrübesz oluyo

Son düzenleme:
Gittim canım kalp atışı oluşmamış dedi. Son adet tarihine göre 9+0 olmam gerekirken ultrasonda 6+1 çıktı. 10 gün önce de 6+1 çıkmıştı. Yarın 9 da aç gel kürtaja alalım dedi. Çok yoruldum yıprandım artık aynı süreci üçüncü kere yaşıyorum. 2017 şubatta 2017 ekimde ve şimdi
yesilkubbe yesilkubbe çok üzüldüm canım hadi dedim benimki böyle oldu en azından senden iyi haber bekledim ve dua ettim inanki aklımdasın ben bu sabah kürtaj oldum uyuyorum uyanıyorum tuhaf bi şekildeyim ALLAH bir dahakine sağlıkla sıhhatli en iyi en güzel şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin . Seni bilmiyorum ama birde ben 38 yaşındayım doktor 40 à kadar yolun var diyor düşün yani :KK43:( belki yaş daha erken olsa bu denli kafaya takmayacağım . İnşaallah ALLAH gönlümüze göre versin ne diyeyim söylenecek fazla birşey yok canım benim ALLAH emanet ol

:110:çok zor bi süreç gerçekten Allah sabırlar versin inşallah hepimiz bi gün bu süreçlere maruz kalmadan bebeklerimizi alırız kucağımıza

Back
X