- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
5+1hamileyim kese boyu 7.1 mm çıktı normalmi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım 5+3 de benim 7.6 çıkmıştı5+1hamileyim kese boyu 7.1 mm çıktı normalmi sizce ?
Normal dedi ama once keseyi bulamadı rahmin farkli yerindeymis kesen o yüzden gorememisim dedi o beni endiselndirdiNormal canım 5+3 de benim 7.6 çıkmıştıDoktorun bir şey demedi mi?
Korkma ben de aynı senin gibiyim ama 9 ay böyle geçmezNormal dedi ama once keseyi bulamadı rahmin farkli yerindeymis kesen o yüzden gorememisim dedi o beni endiselndirdi
Yok hayatım küçüktür ondan çağırmıştır. Gittiğinde görürsünBu kötü bişey mi acaba , böyle bişey yaşayan varmı başka ?
Insallah , yazılanları okudukça insan korkuyor , inşallah dediğiniz gibidirYok hayatım küçüktür ondan çağırmıştır. Gittiğinde görürsün
Bende 5 haftalık hamileyim, doktorum Perşembe günü çağırdı muhtemelen sadece kese görünür. Az önce bir dr videosunu izledim bu haftalarda anneler çok araştırıp okuduğu için kendilerini boşu boşuna strese sokuyor diyor. Ne kadar doğru dimi. Allah nasip ettiyse herşeyi görürüz boşuna stres yapıyoruz. Ben artık oluruna bıraktım cnm. Nasipten öte köy yok...Insallah , yazılanları okudukça insan korkuyor , inşallah dediğiniz gibidir![]()
Bende crl diye bişey yazmıyorkızlar ultrason kağıdında kesenin boyutu yazar, CRL değerinin yanında yazan mm kesenin boyutu oluyor
ultrasonun görüntüsünü atar mısın bakıyım bi canım, bazen yazmayadabiliyor ama %80 yazar baska bi kısaltmaylaBende crl diye bişey yazmıyor![]()
Telefonum bozuk tuşlu kullanıyorum bi haftadır eski yani, atamicam canim.ultrasonun görüntüsünü atar mısın bakıyım bi canım, bazen yazmayadabiliyor ama %80 yazar baska bi kısaltmayla
anladım canım yapıcak bisey yokTelefonum bozuk tuşlu kullanıyorum bi haftadır eski yani, atamicam canim.![]()
Çok baktım mm ilgili hiç bişey yazmiyoTelefonum bozuk tuşlu kullanıyorum bi haftadır eski yani, atamicam canim.![]()