Yükselen KOÇ

Haftalık
Dinimiz imanımız para bu hafta Kariyer konularında gecikmeli beklediğin haberler gelebilir
Hafta başı beklenmedik harcamalara dikkat etmelisin
Aşk hayatın(varsa)ilerleyen günlerde sevdiceğinle bol bol sosyalleş.Çok para harcadım,harcadık kavgalarına dikkat
Yükselen BOĞA

Haftalık
Toparlanma vakti,retrolar sonrası çabucak kendine geleceksin,yenilen yeni baştan başlamak lazım herşeye bu hafta
Yurtdışı,eğitim,kariyere dair beklediğin haberler bir bakmışsın geldi
Aşk hayatın(varsa)monoton geçecek,ay sıkıldım bunaldım,havaları hakim
Yükselen İKİZLER

Haftalık
İçimize atmayacağız,melankoliye hayır diyoruz. Çık hemen iç dünyandan etrafına karış
Sıkıntılarına yardım edecek insanlar olacak,dostların
Aşk hayatın(varsa)sevdiceğinle küçük tatil planları yapabilirsin,için bunaldı senin tatil sana iyi gelebilir
Yükselen YENGEÇ

Haftalık
Süründün retrolar içinden geçti,haydi bir cesaret kariyeri aşkı toplama vakti
Retrolarda sonlandırdığın arkadaşlıklar,aşk hayatın için üzme kendini önüne bak
Aşk hayatın(varsa)kangren olmuş sorunlar artık yavaşça çözüme ulaşacak,sen sadece acele etme
Yükselen ASLAN

Haftalık
Bağışıklığına dikkat et,psikolojik ve fiziksel bedenin hassas
Bu hafta günlük işlere daha ayrıntılı kendini kaptıracaksın
Aşk hayatın(varsa)irdeleme,çok detaya takılma,sende kendini veremiyorsun,değersiz hissedebilir,ondan gerekli önemi göremeyebilirsin
Yükselen BAŞAK

Haftalık
Aşna fişne vaktinden kendini alamayacaksın. Sen istemesen onlar gelecek sana.
Çekicilik sende,karşı konulamaz bir cazibe, yürüyüp hatta koşabilirsin,herşey aşk için
Aşk hayatın(varsa)ki olacak ümit ediyorum,sevdiceğinle mutlu geçecek,sorunlar düzelecek
Yükselen TERAZİ

Haftalık
Ev işleri,tadilat yada ev düzeni gibi yaşam alanına küçük dokunuşlar yapmalısın
Ailevi sorunlar çözülecek,önünü görebilirsin artık
Aşk hayatın(varsa)içselleştirdiğin tüm meselelerde açık yürekli olup sevdiceğinle paylaşıp,ilişkini düzene sokabilirsin
Yükselen AKREP

Haftalık
Bol dedikodu,konuşmadan bir saniye geçmez. Kariyer yaşamında patrondan zam isteme zamanı,iş hayatında olumlu gelişmeler,küçük yolculuk planlarıda dahil
Aşk hayatın(varsa)sabahlar olmasın muhabbet. Yoksa 2 3 flört yazalım Akrebime gönlü şenlensin
Yükselen YAY

Haftalık
Seni övmelere doyamazlar,para sende,beklenmedik harcamalarda çıkmasa birikimine birikim katacaksın
Farklı bir çekim alanı yapacaksın etrafına
Aşk hayatın(varsa)sıkıntı üzüntü duymak görmek istemiyorsun,ayrılıklara gelemeyebilirsin,önüne bakma eğilimindesin
Yükselen OĞLAK

Haftalık
Aşk seni sever,gözüne kestirdiğin eğer güven verirse neden olmasın diyeceksin bu hafta.
Gecikmeler geçti artık yepyeni adımlara doğru yol al
Aşk hayatın(varsa)biraz irdeleyeci,aranızdaki sorunlara gerçekçi çözümler bulacaksın. Sadece anlayış bekliyorsun
Yükselen KOVA

Haftalık
Gözden uzak yaşamak isteğine herkes saygı duymalı,içinde yaşıyorsun,yavaş yavaş toparlanacaksın çiçeğim
Cesaretini toparla yavaştan hayatın her alanı için
Aşk hayatın(varsa)üzerine gelinmesini istemiyorsun,sorunların sonunu görememekten korkuyorsun.Sabır
Yükselen BALIK

Haftalık
Hayallerine adım atma zamanı,retrolar çok geciktirdi,küçük bir cesaret ve planla başlayabilirsin
O zaman dans
Yinede arkadaşlarına dikkat et,sinsiler çok
Aşk hayatın(varsa)yeni bir sinerji aranızdaki uyum ve ortak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz
Astrolog Atiye