7+2 gebeyim ultrasonda 6 hafta gorunuyo

elifvefatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
17
3
3
35
7+2 gebeyim sat gore ama dun ultrasonda 6 haftalik gorundu kalp atisini dinlemeye gitmistik ama geriden geldigi icin duyamadik boyle bir olayla karsilasan varmi sorun olurmu yardimci olursaniz sevinirim....

7+2 gebeyim sat gore ama dun ultrasonda 6 haftalik gorundu kalp atisini dinlemeye gitmistik ama geriden geldigi icin duyamadik boyle bir olayla karsilasan varmi sorun olurmu yardimci olursaniz sevinirim....
Gebeligin 1-2 hafta kadar geriden gelmesi normal diye biliyorum. Normalde 6. Haftada kalp atisi alinabiliyor sanirim insallah sizinki cihaz kaynaklidir

Daha önce başka bir arkadaşa cevap vermiştim.Korkulacak birşey yok arkadaşım. usg cihazı embriyonun büyüklüğüne göre hafta hesabı yapıyor yani döllenmeden sonraki tarihi hesaplıyor.bizler ise son adet tarihimizi başlangıç alarak 40 hafta sayıyoruz.Ben de son adet tarihine göre 7+2 haftamdaydım ve usgde 6+2 çıkmıştı. Ama şuanda o açığı yavaş yavaş kapatıyor.Yani embriyo büyüdükçe usg daha doğru bir ölçüm yapıyor.Bu hafta ise 10. haftamdı ve 9+5 çıkmıştı doktora söylediğimde bunun normal olduğunu usg nin birkaç gün farklı ölçebileceğini belirtmişti..

Kalp atislarini ne zamn duydunuz peki?Insan telaslaniyo gelismedi mi acaba diye iste bilgi eksikliginden galiba tesekkurler ..

USG'de 6+2 dediğinde duyulmuştu bence siz de birkaç gün bekleyin hayırlısıyla duyarsınız inşallah. Size usg de kaç görünüyor dediler? Burdaki bazı arkadaşlar 8 haftalarda duyduklarını yazanlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…