Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7+3 hamileyim. Bugüne kadar 6.haftanın başından yoğun bulantım ve öğürme vardı. Bir anda dün hafifledi.. Kalp atışını duydum. Ama bir anda hafiflemesi beni tedirgin ediyor. Yorumu olan var mı?
7+3 hamileyim. Bugüne kadar 6.haftanın başından yoğun bulantım ve öğürme vardı. Bir anda dün hafifledi.. Kalp atışını duydum. Ama bir anda hafiflemesi beni tedirgin ediyor. Yorumu olan var mı?
Bak benim nasıldı kalp atışını duyana kadar o kadar kötüydümki stres mideme vurmuştu her halde . Daha sonra kalp atışını duyduk bi rahatlama geldi benim bulantılarda kesildi
Bak benim nasıldı kalp atışını duyana kadar o kadar kötüydümki stres mideme vurmuştu her halde . Daha sonra kalp atışını duyduk bi rahatlama geldi benim bulantılarda kesildi
Olabilr canm
Bu sorgulamalar hiç bitmiyor hareket hissedince biraz rahatlama gelir ondada bi gün hareket etmese kendini hastanede buluyorsun
Annelik iç güdüsü