7+3 haftalik hamileyim 4 haftada bir olacak kontrollerim normalmi??

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
38
Almanya
slm hanimlar...uzunca bi bekleyisten sonra nihayetki hamileyim pirinc taneme :CüvCüv: hersey simdilik yolunda cok sükür umarimda öyle devam eder :Saruboceq:
dün 2. kontrolümdü doktorum 4 haftada bir muayeneye geliceksin dedi fisfisfis sizce normalmi ben en gec 2 haftada bir olur diye düsünüyordum..
yoksa burda kontrol araliklari Türkiyeden farklimi acaba??

canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına veriri inşalllah. ben şuan 7. ayımdayım. 6.5 aya kadar her ay gittim. artık 15 günde bir çağrıyor. yani seninkisi tamamen normal.

canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına veriri inşalllah. ben şuan 7. ayımdayım. 6.5 aya kadar her ay gittim. artık 15 günde bir çağrıyor. yani seninkisi tamamen normal.

tskler canim bilmiyorumkismile bana nedense cok aralikli gideem gibi geldi eyvahedigeldismile heyecan yaptim galiba-tatlicadiarzu-

tskler canim bilmiyorumkismile bana nedense cok aralikli gideem gibi geldi eyvahedigeldismile heyecan yaptim galiba-tatlicadiarzu-

bende ilk aylar çok heyecan yapıyordum.ama şimdi alıştım . içinde büyüdükçe daha farklı oluyor.sen 5. aydan sonra gör nasıl tekmeleyecek velet

bende ilk aylar çok heyecan yapıyordum.ama şimdi alıştım . içinde büyüdükçe daha farklı oluyor.sen 5. aydan sonra gör nasıl tekmeleyecek velet
agzindan bal damliyor canim...insallah görebilecegim Allahin izniyle o günleri :Saruboceq:

Evet canım gayet normal.Benimde ilk haftalar kese görünüp kalp atışlarını duyana kadar her hafta gittim.Sonra kalp atışları vs. tam emin olunca bebeğin sağlığından ayda 1 kere geleceksin dedi.Şu an 29 haftamdayım.Kendine ve bebeğine çok iyi bak olurmu annesi

Normaldir. Son 2 ay, 2 haftada bir kontrole çağırır doktorunuz. Son ay haftada bir NST ye bağlanırsınız.

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin.bende hamileyim vede her ay gidiyorum doktora yani normal her ay çağırması

normal bence canım. benim kontrollerimde 40 günde 1 :):):) senin gene iyimiş.

KUZUM..NAZO...ve KARDELEN074 arkadaslarim beni aydinlattiiniz icin tesekkür ederim.. hersey yolunda gitsinde ben 2 ayda birde görmeye raziyim bebegimi :CüvCüv:

öncelike hayırlı olsun ayda bi çağırdığına göre sorunsuz bir hamilelik geçireceksin benim düşük tehlikem vaardı 15 hatta bazen 10 günde bi gittim 4 ay simdi düzeldik allaha sükür aayda bire düştü allah bağışlasın bebişini

Senin de bebisin hayirla gelsin sana insallah tskler güzel dileklerin icin
Düsük tehlikesi cok zor bi sürec Allahim yardim etmis atlatmi$sin cok sükür ki :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…