canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına veriri inşalllah. ben şuan 7. ayımdayım. 6.5 aya kadar her ay gittim. artık 15 günde bir çağrıyor. yani seninkisi tamamen normal.
tskler canim bilmiyorumkismile bana nedense cok aralikli gideem gibi geldi eyvahedigeldismile heyecan yaptim galiba-tatlicadiarzu-
agzindan bal damliyor canim...insallah görebilecegim Allahin izniyle o günleri :Saruboceq:bende ilk aylar çok heyecan yapıyordum.ama şimdi alıştım . içinde büyüdükçe daha farklı oluyor.sen 5. aydan sonra gör nasıl tekmeleyecek velet
agzindan bal damliyor canim...insallah görebilecegim Allahin izniyle o günleri :Saruboceq:
slm hanimlar...uzunca bi bekleyisten sonra nihayetki hamileyim pirinc taneme :CüvCüv: hersey simdilik yolunda cok sükür umarimda öyle devam eder :Saruboceq:
dün 2. kontrolümdü doktorum 4 haftada bir muayeneye geliceksin dedi fisfisfis sizce normalmi ben en gec 2 haftada bir olur diye düsünüyordum..
yoksa burda kontrol araliklari Türkiyeden farklimi acaba??[/QUOT
Allah hayırlsıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ilk aylar 4 hafta normal.ama allah korusun bir şikayetin olursa ağrı,kanama gibi tabi o zaman hemen gitmen lazım.son aylar 2 haftaya düşer kontrollerin.o zamanda doktorun sana söyler zaten.
slm hanimlar...uzunca bi bekleyisten sonra nihayetki hamileyim pirinc taneme :CüvCüv: hersey simdilik yolunda cok sükür umarimda öyle devam eder :Saruboceq:
dün 2. kontrolümdü doktorum 4 haftada bir muayeneye geliceksin dedi fisfisfis sizce normalmi ben en gec 2 haftada bir olur diye düsünüyordum..
yoksa burda kontrol araliklari Türkiyeden farklimi acaba??
Normaldir. Son 2 ay, 2 haftada bir kontrole çağırır doktorunuz. Son ay haftada bir NST ye bağlanırsınız.
nst nedir?
normal bence canım. benim kontrollerimde 40 günde 1 :):):) senin gene iyimiş.
yoksa burda kontrol araliklari Türkiyeden farklimi acaba??
öncelike hayırlı olsun ayda bi çağırdığına göre sorunsuz bir hamilelik geçireceksin benim düşük tehlikem vaardı 15 hatta bazen 10 günde bi gittim 4 ay simdi düzeldik allaha sükür aayda bire düştü allah bağışlasın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?