7+3 haftalık hamileyim kahverengi leke

çağıner cnm ismi timucin timuroğlu agu buguda videoları var... sana söliim benim gitmediğim hastane kalmado medical park medipol hospitulm.. ama inan bana bu ilgi baskasında yok ve adam biraz ukala ama süper :)) en azından korkutmuo.zaten bu hastanenin başhekimi.. ben dedim yaaa neelr dedilar suna git buna git.. adamlar hastaya doymus birkere bakmadılar bile :Dmakineleride kötüydü bunun aletleri son teknoloji sonunda buldum ben kalbime göre doktor gerisi allahtannn..

sen beğendiysen bende beğenirim ınş canım
son bi soru muayne ücreti ne kadar

sigortalıya 22 milyon.. valla git hatta gidersen msj yaz ben arar sölerim doktora dahada ilgilenir..allahtan acil sifalar diliorum güzel bi hamilelik gecirmen dileğinle

ooo valla baya iyiymiş bende pahalıdır diye düşündüm:1:
kadıköydeymiş gerçi nasıl gideriz bilmiyorum ama bakrız bi çaresine ınş ben uzağım baya bi pendikte oturyorum
tmm ınş gidersem mesaj atarım sana

çok çok teşekkür ederim ilgin için:16:

nasılsın ankara, kanaman kesildimi kaç haftalık oldun ? sorma ben hastaneden beri gelemyorum bulantım çok :( bir de hiper tiroidi çıktı :( sevgilerimle...

mrb ankara geçmiş olsun yazını dada okudum inş şuan iyisindir canım ben 4 cü ayıma kadar lekelenme yasadım hatta bir sabah uyandıgımda parça gelmişti böyle şeyleri sakın kafana takma rahat ol sadece ve dinlen kendını yorma . ayaklarını havaya dıkerek yat hadı kendıne ıyı bak

nasılsın ankara, kanaman kesildimi kaç haftalık oldun ? sorma ben hastaneden beri gelemyorum bulantım çok :( bir de hiper tiroidi çıktı :( sevgilerimle...

valla dün leke miktarı arınc hastaneye koştuk dr baktrmak için
dr göremiyorum deyince aklım çıktı
hemen benim tüp dr ma gittik dr um alttan baktı bebeğin gayet sağlıklı canlı b bebek dedi
rahatladım leke bi geliyo bi gelmiyor
bende de tiroid var bi test istedi dr onu yaptırp 10 gün sonra gidicem
zaten ilaç alıyorum onun için ama bakalım ınş sorun yoktur

mrb ankara geçmiş olsun yazını dada okudum inş şuan iyisindir canım ben 4 cü ayıma kadar lekelenme yasadım hatta bir sabah uyandıgımda parça gelmişti böyle şeyleri sakın kafana takma rahat ol sadece ve dinlen kendını yorma . ayaklarını havaya dıkerek yat hadı kendıne ıyı bak

çok teşekkür ederim rahatlattınız beni valla
bende korkmaktan öd falan kalmadı da bakalım ınş
yatmak en kesin çözüm yatınca bişey yok
ınş bende siizn gibi ilerleyen haftalarda rahatlarım

guzelım bende polık vardı yanı ıcerde parca o kanama yapıyordu aynı senın gıbı dr dr gezıyordum ama en sonunda tup bebek dr bana bunu belkıde doğum yapana kadar yaşayabılırsın kafana takma dedı ıste 30 haftamızdayız allahın ıznıyle ıns sende sıkıntılarından kurtulursun kendıne ıyı bak bebişine iyi bak annesiii:49::49:

guzelım bende polık vardı yanı ıcerde parca o kanama yapıyordu aynı senın gıbı dr dr gezıyordum ama en sonunda tup bebek dr bana bunu belkıde doğum yapana kadar yaşayabılırsın kafana takma dedı ıste 30 haftamızdayız allahın ıznıyle ıns sende sıkıntılarından kurtulursun kendıne ıyı bak bebişine iyi bak annesiii:49::49:

çook teşekkür ederimmmmm öptüm bende siziii:16::54:

Back
X