7+3 kese var kalp atışı görünmedi

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Son adetimin başlangıç tarihi 14 Ocak . 24 şubatta dr a gittiğimde keseyi gördük . 7 martta tekrar gittim kese büyümüştü ama kalp atışları duyamadık . Doktor alttan muayene edecem dedi istemedim 1 hafta daha bekleyelim dedi . Çok telaşlıyım çok moralim bozuk sizce boş gebelik olabilir mi .

Son adetimin başlangıç tarihi 14 Ocak . 24 şubatta dr a gittiğimde keseyi gördük . 7 martta tekrar gittim kese büyümüştü ama kalp atışları duyamadık . Doktor alttan muayene edecem dedi istemedim 1 hafta daha bekleyelim dedi . Çok telaşlıyım çok moralim bozuk sizce boş gebelik olabilir mi .
Inşallah öyle olmaz benimde kanama vardı ama bisi çıkmadı

Kalbini duyabildinizmi

Geçmiş olsun 🙏🏻benim de Ağustos’ta olmuştu aynısı allah sabırlar versin🙏🏻 çok zor şuan ki durumunu çok iyi anlıyorum kendine çok iyi bak bebişin ilerleyen aylarda gelir tekrar moralini hiç bozma 🌸
İnşallah şimdi dr içeride pıhtı kalmış onun düşmesi için Metiler diye bir ilaç verdi doktor

İnşallah şimdi dr içeride pıhtı kalmış onun düşmesi için Metiler diye bir ilaç verdi doktor
Evet ben de kullandım ondan rahimde kalanları temizliyor kürtaj sonrası adet düzeni biraz bozulabiliyor ilk adet zaten 30-40 gün diyorlar benim 30.günde olmuştu 4gün sürdü sonra ki 10 gün sonra oldu ve 15 gün sürdü o dönemler geçmicekmiş gibi geliyordu çok canımı sıkıyordum ama sana yaşamış biri olarak diyorum ki sen benim gibi kendini strese sokma hiç zaman geçmek bilmiyor yoksa

Evet ben de kullandım ondan rahimde kalanları temizliyor kürtaj sonrası adet düzeni biraz bozulabiliyor ilk adet zaten 30-40 gün diyorlar benim 30.günde olmuştu 4gün sürdü sonra ki 10 gün sonra oldu ve 15 gün sürdü o dönemler geçmicekmiş gibi geliyordu çok canımı sıkıyordum ama sana yaşamış biri olarak diyorum ki sen benim gibi kendini strese sokma hiç zaman geçmek bilmiyor yoksa
Peki bu ilacı nasıl kullandınız günde 3 defa dedi doktor ama prospektüsü farklı yazıyor

Kürtajdan sonra gebe kalan niceleri var. Kendini sakın ola üzme. Allahın bir bildiği var. Ömür boyu belki de sağlıksız bir evlatla sınamak istemedi seni. Yeniden olur. Hem bak gebe kalabiliyorsun. Her şey düzelecek. Üzülme. Yaşadığını yaşayan yüz binlerce kadın var. Ama çoğu da şimdi çocuklarıyla mutlu pozlar veriyor. Doğru zaman değilmiş 🙏 sevgiler

Back
X