7+4 kalp atışı görünmüyor

saadet3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
13
2
1
33
5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?

5. Gün embriyosu, 7 hafta 4 gündür hamileyim bugün kalp atışını dinleyecektik fakat duyamadık doktor haftaya tekrar gelin dedi. Bu şekilde yaşantısı olan var mı acaba aranızda?
inşallah duyarsınız Allahın izniyle, sizin hesabınıza göre 7+4 yoksa ultrasona göremi

Mrb.vajinal mi bakıldı karindan mi? Karindansa duyulmaması normal. Ben dün 7. Haftada vajinal muayenede duydum ama çok çok derinden ve zor duyuluyordu. Bence 1 hafta sonra duyulur panik yapmayın

Benimde dün 7+1 di kontrolüm vardı duyulmadı ama doktor ekranda kalp atışının attığını gördü gösterdi bizede cuma gününe çağırdı tekrardan inşallah gittiğimizde duyulur

Mrb.vajinal mi bakıldı karindan mi? Karindansa duyulmaması normal. Ben dün 7. Haftada vajinal muayenede duydum ama çok çok derinden ve zor duyuluyordu. Bence 1 hafta sonra duyulur panik yapmayın
Karından baktı ama atışı da göremedi bekleyelim dedi

Benimde dün 7+1 di kontrolüm vardı duyulmadı ama doktor ekranda kalp atışının attığını gördü gösterdi bizede cuma gününe çağırdı tekrardan inşallah gittiğimizde duyulur
Dündü benim de. ama maalesef kalp atımı da göremedi sadece yolk kesesi görünüyor dedi embriyo hakkında konuşmadı bakalım hayırlısı.

Transferin pozitif olduğumu öğrendiğimden 1 hafta sonra vajinal muayne olmuştum doktor kalp atış sesi için erken demişti ama ultrason da gormustu bizede göstermişti duymuyorduk ama attığını görüyorduk 6 haftalikken tekrar vajinal muayne olduk o zaman ikizlerimin sesini duymustuk. Karından bu haftalarda zor duyuluyor inşallah sizde haftaya çağırdığında duyarsınız inşallah

İnşallah

ben 4 haftalık gebeyim kalp atışları görülebilir mi şuan

ben 4 haftalık gebeyim kalp atışları görülebilir mi şuan
Pozitif çıktıktan 1 hafta sonra muayne olmuştum doktor atiyor demişti hatta gösterdi yüzük gibi bakın yuvarlak atıyor diye göstermişti ama vajinal muaynenede benimkileri gördüyse sizinkinide görebilir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…