Ay bilmem mi, çok da memnun kalmıştık ama durum tam da dediğim gibiAli Fuat serpeni tavsiye etmek için girmiştim konuya. Zaten biliyormuşsunuz kendisini
Doktor işi herkesin beklentilerine göre değişiyor. Ali Fuat serpen kadar %100 olmasa da tavsiye edebileceğim başka bir isim dr.emel torun. Ücret olarak uygun, Bezmialemde çalışıyor. Ben tecrübesi ve iletişiminden, ilaçlar konusundaki güncel bilgisinden memnun kaldım. Bir deneyebilirsiniz. Tetkik hiç yaptırmadık ama onların da uygun olacağını düşünüyorum, vakıf hastanesi çünkü. Sadece sizin belirttiğiniz semtlere biraz daha uzak ama merkezi, vatan caddesinde.Ay bilmem mi, çok da memnun kalmıştık ama durum tam da dediğim gibi
Doktor işi herkesin beklentilerine göre değişiyor. Ali Fuat serpen kadar %100 olmasa da tavsiye edebileceğim başka bir isim dr.emel torun. Ücret olarak uygun, Bezmialemde çalışıyor. Ben tecrübesi ve iletişiminden, ilaçlar konusundaki güncel bilgisinden memnun kaldım. Bir deneyebilirsiniz. Tetkik hiç yaptırmadık ama onların da uygun olacağını düşünüyorum, vakıf hastanesi çünkü. Sadece sizin belirttiğiniz semtlere biraz daha uzak ama merkezi, vatan caddesinde.
Çok teşekkür ederimOzel de erkan aslan, devlet hastanesinde , bagcilar devlet adem kutanis tavsiyem.
Evet uzak olurfatih uzak mı kalır size? ablamın çook memnun olduğu bir doktor var özel muayenehanesi var 50 tl. doktor yaşlı biraz ama çok tecrübeli soğukkanlı ve doğal yolları kullanan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?