Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7,5 aylık bebeğim icin İstanbul -Küçükçekmece,Bakırköy, Sefaköy dolaylarında- Dr tavsiyesi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

hussuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
1.784
2.046
133
selam kızlar,
Bebisim 7,5 aylık. Bi takip Dr u ayarlayamadik gitti.
Doğduğu hastanenin çocuk Dr undan hiçç memnun kalmadık, crp si yüksek yavrumu eve yollayacaklardı tahlil sonucunu başka bir Dr a göstermeseydik, nitekim yavrum eve 9 günlükken gelebildi bir hafta yoğun bakımda kaldı; haliyle biz de bir daha o hastanenin çocuk bölümünün kapısını açmadık.
Dördüncü ayına kadar Medicana Bahçelievler de Şebnem hanıma götürdük, Dr çok iyi hakkını vermek lazım çok pozitif, ne sorsak cevaplıyor vs ama çok fazla tahlil, ultrason, “aman su Dr da görsün aman bu bölümde görsün öyle konuşalım” direktifinde olduğu icin her gidişimiz cüzdana dört haneli yaklaşınca başka Dr arayışına geçtik.
Sonra Alı Fuat Serpen’i keşfettik adam harika, tamam artık bununla devam ederiz derken adam hastaneden ayrıldı özel yerini açtı Bakırköy’de, muayene 250tl. E bunun tahlili bilmemnesi var falan filan derken kaldık ortada.
Simdi diş dönemimiz, burnu şarıl şarıl akiyor bir haftadır. Bildiginiz, güvendiğiniz, ilac&reklam öncelikli olmayan, Bakırköy-Sefaköy-Küçükçekmece dolaylarında Dr tavsiye edebilir misiniz bana?

Ali Fuat serpeni tavsiye etmek için girmiştim konuya. Zaten biliyormuşsunuz kendisini

Ay bilmem mi, çok da memnun kalmıştık ama durum tam da dediğim gibi
Doktor işi herkesin beklentilerine göre değişiyor. Ali Fuat serpen kadar %100 olmasa da tavsiye edebileceğim başka bir isim dr.emel torun. Ücret olarak uygun, Bezmialemde çalışıyor. Ben tecrübesi ve iletişiminden, ilaçlar konusundaki güncel bilgisinden memnun kaldım. Bir deneyebilirsiniz. Tetkik hiç yaptırmadık ama onların da uygun olacağını düşünüyorum, vakıf hastanesi çünkü. Sadece sizin belirttiğiniz semtlere biraz daha uzak ama merkezi, vatan caddesinde.

Ozel de erkan aslan, devlet hastanesinde , bagcilar devlet adem kutanis tavsiyem.
Çok teşekkür ederim

fatih uzak mı kalır size? ablamın çook memnun olduğu bir doktor var özel muayenehanesi var 50 tl. doktor yaşlı biraz ama çok tecrübeli soğukkanlı ve doğal yolları kullanan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…