Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal de olablr ama riske atmayın acile gidin . İğne vs verecektir muhtemelenKızlar 7+5 haftalık hamileyim ilk kez 3 4 damlalık pembemsi kanamam oldu 2. Ay adet olmam gereken günde oldu normal mı acile gitsem bakılır mi?
Iğne zararlı olmaz miNormal de olablr ama riske atmayın acile gidin . İğne vs verecektir muhtemelen
Hayır düşük önleyici benimde oldu 10 haftalığım direk progestan basladı igne vurdu bitane düşşk riskin var dedi seninde olablrIğne zararlı olmaz mi
Tamam çok tedirgin oldum valla ilk ke böyle oldu 2 aydır 3 4 damla en fazla oda çok açık.pembemsi ne biliyim off bi gidiyim ben simdiHayır düşük önleyici benimde oldu 10 haftalığım direk progestan basladı igne vurdu bitane düşşk riskin var dedi seninde olablr
Benm olduğu an gittim önlemini aldımTamam çok tedirgin oldum valla ilk ke böyle oldu 2 aydır 3 4 damla en fazla oda çok açık.pembemsi ne biliyim off bi gidiyim ben simdi
BEnde 10. Haftadan beri progestan ampul kullanıyorumIğne zararlı olmaz mi
Sanırım tüp bebek yani konu olarak onu seçmişsiniz .bende tüp bebekle gebe kaldım 12 haftaya kadar sürekli haftada bir iki kanamam oldu. Her kanamada doktora gittim tabi sizin de gitmeniz gerek . Bana doktorum her kanamamda gel bebeğin kalbini dinleyelim dedi . Demek ki Allah korusun bebeğin kalbi durmuş olabilir diye üzerinde duruyorlar . Bir damla bile olsa hemen git doktora bir şey olmaz demeKızlar 7+5 haftalık hamileyim ilk kez 3 4 damlalık pembemsi kanamam oldu 2. Ay adet olmam gereken günde oldu normal mı acile gitsem bakılır mi?
Bana doktorum 4-10 hafta arası arada kahvemsi akıntıların normal olduğunu bebeğin rahme yerleştikçe olabileceğini söyledi. Sık olmaması lazım dedi. İlişki sonrası da olabilir demişti. Kan değil ama kahvemsi akıntıKızlar 7+5 haftalık hamileyim ilk kez 3 4 damlalık pembemsi kanamam oldu 2. Ay adet olmam gereken günde oldu normal mı acile gitsem bakılır mi?
Benimde adet olmam gereken günde kanamam olmustu 9 haftadayim sanirim, acile gittim kadin doğum bakti ilac verdi kanama alanı oluşmuştu. Gebelikte kanama istenmeyen bir durumdur vakit kaybetmeden mutlaka doktora gidilmeli hamişler lütfen geciktirmeyin aman geçer bir iki damlaydı demeyinKızlar 7+5 haftalık hamileyim ilk kez 3 4 damlalık pembemsi kanamam oldu 2. Ay adet olmam gereken günde oldu normal mı acile gitsem bakılır mi?