7+5 te kanamam Oldu düşük tehlikem var kalp atışı duymadım korkuyorum

havinbyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
4
0
1
33
Kızlar Dün akşam kanamam olmuştu bugün gittim kesenin etrafında kanama var dedi 7+5 günlük gebeyim Karnıma ağrı girmişti Çok korkuyorum?bebeğin Kalp atışını duymadık Daha Yolk kesesi var dedi doktor Boş gebelik olabilir mi Yolk kesesi olunca değişiyor mu Fotoğraftaki ne işaretli olan

Yolk kesesi varsa boş gebelik olmuyor

Çok geçmiş olsun progesteron verdi mu

Var dedi yeni oluşuyor galiba ama lekeli kanama var
Öncellikle sakin ol. Bebeğini 12 haftalıkken kaybetmis biri olarak yazıyorum sana eğer bebeğin sagliksizsa dünyanın en iyi doktoruna gitsen bir şey yapamıyor. Günlerce doktor kapılarında oturmuş günlerce ağlamış biri olarak söylüyorum. İnsanın içini yakıyor korkuyorsun üzülüyorsun kaybetmek istemiyorsun hepsi o kadar doğal duygular ki ne desem olmayacak biliyorum ama kendini böyle kasma ağlama bol bol dua et dinlen kendini kasman ikinize de zarar verir. Benim hikayenin dışında senin durumunda olup bebeğini kucağına alan çok insan var. O yüzden dua ve dinlemek dışında kimsenin elinden gelen bir şey olmas

merhaba neden kaybettiniz bebeğinizi

merhaba neden kaybettiniz bebeğinizi
Geçmiş olsun çok üzüldüm yaa gerçekten ne kadar takmayayım desem de olmuyor dün doktora gittim kesede şekil bozukluğu var dedi iğne verdi hala kalp atışı yok yatıp dinleniyorum ama elimden bir şey gelmiyor

Eklentiler

• IMG_4323.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 165
Merhaba nasıl sonuçlandı durumunuz acaba şu an bende aynı durumdayım 7+5 haftalık gebeyim kanamam oluyor ara ara ve kalp atışı duyulmadı hala doktor 1 hafta bekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…