canım öncelikle Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende 33 aylık oğlan ve 7,5 aylık kız annesiyim..işin ilginç tarafı adetim 3 gün geçti..bende korunuyordum hamile kalmam imkansız..ben istemiyorum zaten yeterince yüküm ağır,Rabbim olmayanlara versin..anlamadığım şey sendemi korunuyordun?
canım öncelikle Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende 33 aylık oğlan ve 7,5 aylık kız annesiyim..işin ilginç tarafı adetim 3 gün geçti..bende korunuyordum hamile kalmam imkansız..ben istemiyorum zaten yeterince yüküm ağır,Rabbim olmayanlara versin..anlamadığım şey sendemi korunuyordun?
öncelikle hayırlı olsun.eltimin kız kardeşi kızı üç aylıkken hamile olduğunu öğrenmişti
kızıyla oğlunun arasında tam bir yaş var.ikiside aynı ay doğumlu.
sezeryan doğumdu onunkide.ilk duydugunda oda çok ağlamıştı,ama şimdi iyikide olmus diyor arka arkaya büyüyorlarmıs.
bende ikinci bebeğime hamileyim kızım dört yaşında.eğer yakınınızda size yardımcı olacak ailenizden birileri varsa hiç üzülmeyin.
benim suan yakınımda kimse yok doğumumda yalnız olacağım ve sezeryan doğum olacak.bu aralar içimde sürekli hüzün var keske ailem yakın olsaydı diye.korkuyoru çünkü kızımda iki aya kadar hiç yalnız kalmadım.
evet korunuyodum zaten o yüzden bu kadar şaşkınım öyle olmasa zaten olcağı buydu derim..kızım çok zor bi bebek uykusu falan çok sorunlu ne yapıcam nasıl baş edicem bilmiyorum
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez canım,sabrınıda beraber verir..biliyorum çok yıpranacaksın ama herşeye değer..benimde bir arkadaşım 7 aylık kızı varken hamile kaldı..sezeryandı..şimdi diğeride doğdu ikisi bir büyüyor..canını sıkma,olan oldu artık..valla bende 4 gözle adet olmayı bekliyorum,bir olsam rahatlayacam..
canım hayırlı olsun oncelıkle.sıkıntı yapma rabbım onun kolaylıgınıda sabrınıda gucunude verır. benım annem benı dogurdugunda 17 yasındaymıs ve hemen kardaesıma hamıle kalmıs ben kucagında 11 aylıkken dogum yapmıs. kardesımle aramda 11 ay var 1 yas bıle yok hersene ekım kasım arası aynı yasta oluyoruz ıkız gıbı buyuduk. yası kucukmus zorlanmıs ama guzel zorluklar der hep rabbım tek boyle dert versın dunyanın en guzel derdı der. ıns hersey guzel olur guzel seyler dusun ıkısınede doyarsın ıkısınede sevgını esıt verırsın. dua et bol bol.selam kızlar..ben 7,5 aylık kız annesiyim..1 hafta önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kızımda 10 aylık uğraş sonunda hamile kalmıştım..bu ise korunurken tam bi süpriz oldu..tuhaf duygular içersindeyim ilk öğrendiğimde çok ağladım..evet 2. bebek istiyodum ama bu kadar erken değil..üzüldüm demek istemiyorum o kadar bebek sahibi olmayı bekleyenler varken ama sevinemiyorum da..kızıma çok üzülüyorum daha ona doyamadan yeniden hamile kalmak..şimdi bulantılarım da başladı kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..ayrıca ilki sezeryan olmuştu bu kadar erken olmasının zararı olur mu acaba..benim gibi bi durum yaşayan var mı?
canım hayırlı olsun oncelıkle.sıkıntı yapma rabbım onun kolaylıgınıda sabrınıda gucunude verır. benım annem benı dogurdugunda 17 yasındaymıs ve hemen kardaesıma hamıle kalmıs ben kucagında 11 aylıkken dogum yapmıs. kardesımle aramda 11 ay var 1 yas bıle yok hersene ekım kasım arası aynı yasta oluyoruz ıkız gıbı buyuduk. yası kucukmus zorlanmıs ama guzel zorluklar der hep rabbım tek boyle dert versın dunyanın en guzel derdı der. ıns hersey guzel olur guzel seyler dusun ıkısınede doyarsın ıkısınede sevgını esıt verırsın. dua et bol bol.
Benimde ilk kizim yedi aylik iken ikinci kizima hamile kalmistim biri nerdeyse dort yasinda digeri 2.5 yasinda hatta suan ucuncuye hamileyim...zor oluyormu evet oluyor resmen ikiz gibi oluyor ama zaman gectikce zorluklar kolaylik halini aliyor suan her ne kadar kavga etselerde beraber oynuyorlar hatta bana karsi birlik oluyorlar yurt disinda yasiyorum ailem burda dil kayinvalidem burda ama dedigin gibi bir hayri yok ben hic bir zaman yardim istemedim istememde...her isimi iki cocukla kendim halletmeye calistim halada oyle iyikide oyle oluyo hersye muhalefet olucaklarina zor olsada kendi bildigin gibi kurarsin cocuklu duzenini...esin varken aslinda kimseyede ihtiyacin yok neticede onunda cocuklari, onada sorumluluklar ver tek basina evin yukunu ustlenme.ilk donemler her isi kendime yiktim baktim olmuyor esimede sorumluluklar vermeye basladim yeri geldi bulasigi yikadi yemek yapti cocuklarla ilgilendi...sezeryan konusuna gelince gorumcem ayni senede iki sezeryan dogum yapti asiri kilosuna ragmen...doktorlar cok onermesede usst uste sezeryan oluyor ama sumdiden dikkat et kendine agir kaldirma cok egilip kalkma sormak istedigin bisi olursa sve seve cevaplarim senin bebislerin yas araliklari uc asagi bes yukari benimkilerle ayni olucakselam kızlar..ben 7,5 aylık kız annesiyim..1 hafta önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kızımda 10 aylık uğraş sonunda hamile kalmıştım..bu ise korunurken tam bi süpriz oldu..tuhaf duygular içersindeyim ilk öğrendiğimde çok ağladım..evet 2. bebek istiyodum ama bu kadar erken değil..üzüldüm demek istemiyorum o kadar bebek sahibi olmayı bekleyenler varken ama sevinemiyorum da..kızıma çok üzülüyorum daha ona doyamadan yeniden hamile kalmak..şimdi bulantılarım da başladı kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..ayrıca ilki sezeryan olmuştu bu kadar erken olmasının zararı olur mu acaba..benim gibi bi durum yaşayan var mı?
Benimde ilk kizim yedi aylik iken ikinci kizima hamile kalmistim biri nerdeyse dort yasinda digeri 2.5 yasinda hatta suan ucuncuye hamileyim...zor oluyormu evet oluyor resmen ikiz gibi oluyor ama zaman gectikce zorluklar kolaylik halini aliyor suan her ne kadar kavga etselerde beraber oynuyorlar hatta bana karsi birlik oluyorlar yurt disinda yasiyorum ailem burda dil kayinvalidem burda ama dedigin gibi bir hayri yok ben hic bir zaman yardim istemedim istememde...her isimi iki cocukla kendim halletmeye calistim halada oyle iyikide oyle oluyo hersye muhalefet olucaklarina zor olsada kendi bildigin gibi kurarsin cocuklu duzenini...esin varken aslinda kimseyede ihtiyacin yok neticede onunda cocuklari, onada sorumluluklar ver tek basina evin yukunu ustlenme.ilk donemler her isi kendime yiktim baktim olmuyor esimede sorumluluklar vermeye basladim yeri geldi bulasigi yikadi yemek yapti cocuklarla ilgilendi...sezeryan konusuna gelince gorumcem ayni senede iki sezeryan dogum yapti asiri kilosuna ragmen...doktorlar cok onermesede usst uste sezeryan oluyor ama sumdiden dikkat et kendine agir kaldirma cok egilip kalkma sormak istedigin bisi olursa sve seve cevaplarim senin bebislerin yas araliklari uc asagi bes yukari benimkilerle ayni olucak
Merhaba canim benimde 8 aylik oglum var ve hamileyim sat im 16 agustos ..sezeryan benimkide ..soktayim gecem gunduzum yok birbirimize destek olalim canim burdan...sanada allah kolaylik versin hakkimizda hayirlisi olsun
Bende oyle ..ogluma yogunlasmis durumdayim canim..ona bakip duruyorum...birde ben sezeryan nasil olacak diye dusunuyorum sen doktora gitmissin sanirim ne dedi arasi kisa olunca bn cumartesi gidecgim doktora ...ben doğumdan sonra adet görmediğim için doktor kendi sat hesapladı 3 ağustos benimde..bende en çok kızıma üzülüyorum o yüzden ona yoğunlaşmış bi durumdayım şuanda sevebildiğim kadar sevmeye çalışıyorum..amin Allah hepimize kolaylık versin..
Ne guzel iste arka arkaya nis gibi bunu dogurduktan sonra spral taktirisin miss. Allah yardim eder sen merak etme. Eminim basta ben olmak kaydiyla o kadar cok ah keske diyen var ki..saglikli bebisler
Bende oyle ..ogluma yogunlasmis durumdayim canim..ona bakip duruyorum...birde ben sezeryan nasil olacak diye dusunuyorum sen doktora gitmissin sanirim ne dedi arasi kisa olunca bn cumartesi gidecgim doktora ...
Bu durumun bire bir aynisini kuzenim yasadi.kizi 9aylikken yanlislikla hamile kaldi.suan 2.evladinida dogurdu sindi 5aylik.Allah yardim ediyor ya.bak benimde cocugum olmuyo marttan beri.bu ayda hic bir belitiyok yine husran.Sukret nasil olsa ikinci evladi istiyormussunuz.selam kızlar..ben 7,5 aylık kız annesiyim..1 hafta önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kızımda 10 aylık uğraş sonunda hamile kalmıştım..bu ise korunurken tam bi süpriz oldu..tuhaf duygular içersindeyim ilk öğrendiğimde çok ağladım..evet 2. bebek istiyodum ama bu kadar erken değil..üzüldüm demek istemiyorum o kadar bebek sahibi olmayı bekleyenler varken ama sevinemiyorum da..kızıma çok üzülüyorum daha ona doyamadan yeniden hamile kalmak..şimdi bulantılarım da başladı kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..ayrıca ilki sezeryan olmuştu bu kadar erken olmasının zararı olur mu acaba..benim gibi bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?