7.aydan sonra cinsiyet değişir mi?

canım merhaba,
eşimin arkadaşının bebeğine erkek demişler 6,5aylıkken kız olduğu anlaşılmış ama bu çok istisnai bi durumdur heralde ben bebeğimin cinsiyetini 12+5 te öğrendim şu an 29. haftadayım hiç değişmedi. ilk tahminde erken dönemde yanılma payı olabilir belki ama 7. aya kadar sanmıyorum. zaten 7. aydan sonra da değişmesin ya insan kendini hazırlıyo, hazırlıklarını yapıyo yeni durumu kabullenmek, alışmak çok zor olur bence. sağlıkla al bebeğini kucağına

canım merhaba,
eşimin arkadaşının bebeğine erkek demişler 6,5aylıkken kız olduğu anlaşılmış ama bu çok istisnai bi durumdur heralde ben bebeğimin cinsiyetini 12+5 te öğrendim şu an 29. haftadayım hiç değişmedi. ilk tahminde erken dönemde yanılma payı olabilir belki ama 7. aya kadar sanmıyorum. zaten 7. aydan sonra da değişmesin ya insan kendini hazırlıyo, hazırlıklarını yapıyo yeni durumu kabullenmek, alışmak çok zor olur bence. sağlıkla al bebeğini kucağına
amin canım çok teşekkür ederim..
bana gittigim klinikteki dr 12.13. Haftalarda iken erkek gibi demişti. Ben kontrole gitmistim.
içime erkek doguyordu Allah var eşimin içine de kız.;)
Neyse biz alıştık sonra o klinige bir daha gidemedim özel hastaneye gittim oranin ultrasonu net değildi klinikteki gibi hala oraya gidiyorum tek özel hastane. :(
Once net birsey diyemem dedi sonraki haftalarda ve şimdi de kız dedi...önceleri alışamadım açıkçası her kontrolde degisecek gibi geldi. ama artık yeni yeni alıştıriyorum kendimi.;)))çok şükür ama netlesmeden soylenmemeli.benim ilk göz ağrım olacak zaten.çok şükür.Allah dileyene versin....

amin canım çok teşekkür ederim..
bana gittigim klinikteki dr 12.13. Haftalarda iken erkek gibi demişti. Ben kontrole gitmistim.
içime erkek doguyordu Allah var eşimin içine de kız.:KK66:
Neyse biz alıştık sonra o klinige bir daha gidemedim özel hastaneye gittim oranin ultrasonu net değildi klinikteki gibi hala oraya gidiyorum tek özel hastane. :KK43:
Once net birsey diyemem dedi sonraki haftalarda ve şimdi de kız dedi...önceleri alışamadım açıkçası her kontrolde degisecek gibi geldi. ama artık yeni yeni alıştıriyorum kendimi.:KK66:))çok şükür ama netlesmeden soylenmemeli.benim ilk göz ağrım olacak zaten.çok şükür.Allah dileyene versin....
allah uzun ömür versin canım ama kız demişlerse kızdır bence de artık cinsiyet tahmini için oldukça büyük çünkü

Benim 16. haftada kız demişlerdi, 22. haftada, ayrıntılıda erkek dediler:) Geçen hafta da pipisini ilk defa gördük. Oluyor böyle şeyler.

Benim 16. haftada kız demişlerdi, 22. haftada, ayrıntılıda erkek dediler:) Geçen hafta da pipisini ilk defa gördük. Oluyor böyle şeyler.
Darısı başıma diyelim benim çok şükür bi kızım var ikinci hamileliğim şuan 18 haftadayım bana kıza benziyo dedi fakat üstünde durmadıfazla bnde ikincisi hayırlısıyla erkek istiyordum çünkü çok zor bi hamilelik dönemin oluyor umarım bnde böyle süpriz yaşarım aminnnnbebeğiniz kesin erkek mi yani şimdi rabbim size bağışlasın

Darısı başıma diyelim benim çok şükür bi kızım var ikinci hamileliğim şuan 18 haftadayım bana kıza benziyo dedi fakat üstünde durmadıfazla bnde ikincisi hayırlısıyla erkek istiyordum çünkü çok zor bi hamilelik dönemin oluyor
umarım bnde böyle süpriz yaşarım aminnnnbebeğiniz kesin erkek mi yani şimdi rabbim size bağışlasın

Evet 6. Ayı bitmek üzere. Sağlıklı evladınız olsun, cinsiyet kısmet işi.
Kolay hamilelikler dilerim

Back
X