7 aydır adetim gelmiyor :(

ceren1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
28
0
16
Balıkesir
arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S hormonal bir durum madem neden hala bir tık yok sinir küpü oldum huyum suyum değişti şu durum yüzünden :S civan perçemi bilmem ne de kullandım yook sonuç hala aynı..

stresle alakası yok diyorsun ama sonra da sinir küpü oldum huyum suyum değişti diyorsun:)
stresten olabilir tabiki,olmadıkça stres olursun stres oldukça olmaz.doktora git ve detaylı bir arama yapsınlar fizyolojik hiç bir sebep bulunmazsa psikiyatrik tedavi alman iyi gelebilir yoksa niye olmasın ki..çok geçmiş olsun..

canım hormonlarına baktırdınmı pco olabilirsin erken menepoza giriyor olabilirsin bunlarda hormonal sebepler hormonlara bakmadan usg görüntüsüyle birşey anlaşılmazki eğer altında yatan sebepde hormonalse bir an önce tedavi olman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…