7 aylik bebegim hic uyumuyor ?

Pasiflora576

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
2
1
1
39
Selam arkadaslar bebegim doğduğundan beri uyumaz cok fazla ama artik hiç uyumuyor yani dalmiyor yaninda yatoyorum emiyor uyuyor gibi sadece gözleri kapali kimildar kimildamaz ven hemen gözler acik..Bu sekilde uykusunu aliyor.Yani yatagina koyup odadan cikamiyorum en fazl 10 dk oda memede..anason ver demisti dr denedim ama hic bisey fayda etmedi yerde bi yerde mama sandalyesinde de durmuyor hep kucagimda ilgilenmem lazim yoksa surekli agliyor.boyle bir durumla karsilasan var mi yoksa biz tekmiyiz tum tahlilleri de yapildi

Selam arkadaslar bebegim doğduğundan beri uyumaz cok fazla ama artik hiç uyumuyor yani dalmiyor yaninda yatoyorum emiyor uyuyor gibi sadece gözleri kapali kimildar kimildamaz ven hemen gözler acik..Bu sekilde uykusunu aliyor.Yani yatagina koyup odadan cikamiyorum en fazl 10 dk oda memede..anason ver demisti dr denedim ama hic bisey fayda etmedi yerde bi yerde mama sandalyesinde de durmuyor hep kucagimda ilgilenmem lazim yoksa surekli agliyor.boyle bir durumla karsilasan var mi yoksa biz tekmiyiz tum tahlilleri de yapildi
Slm uyku hemen hemen bizimde öyleydi ama bizde 8 aylik olduk yeni yeni düzene girdi benim bebegimde sürekli kucak istiyo koyunca agliyo yanından gidince agliyo bence bu çok normal artık bizi taniyolar yanliz kalmak istemiyolar..uykusu bence 8 aydan sonra düzene girer diye düşünüyorum.her bebekde bir olmuyo..inssallah zamanla düzene girer

Hemen hemen bende boyleyim :( dalamiyor ck terliyor hep bi sıkıntılı acaba ek gdadan mi??

Merhaba, alerjik bebeklerin uyku problemi oluyor cogunlukla.

8 aylik bebegimin dogdugundan beri ne gazi azaldi ne uykusu duzene girdi. 3.5 aylikken sut alerjisi teshisi kondu ve sut urunlerini kestim. Zaman zaman duzelmeler olsa da hep gazli hep uykusuzdu. Sonradan gorduk ki yumurta, elma, armut, fistik, findik alerjisi de var. Su an bunlari da kestim ama sadece sikayetlerimiz azaliyor, asla tamamen bitmiyor. Muhtemelen kesfedemedigim baska besinlere de alerjisi var.

Size tavsiyem sut ve coklu gida alerjisini internetten okuyup belirtiler yonunden bebeginizi degerlendirin. Alerjik belirtiler oldugunu dusunuyorsaniz bir cocuk alerji doktoruna basvurun. Testlere gelince, ne yazik ki bizim de tecrube ettigimiz uzere bir yasin altindaki bebeklerde hele ki ciltte reaksiyon olusturmayan tip alerjilerde testler sonuc vermiyor. Ilgilenirseniz eski mesajlarimda ayrintili uzun uzun yazdim bu konuyu, okuyabilirsiniz.

Alerji ise de degilse de cok zor uykusuz bir bebegi buyutmek. Allah yardimciniz olsun

Back
X