Hayat bitmedi ki babalik yapmak icin illa kan bagi gerekmez ne babalar var cocuguna baba olamayan vr ne adamlar sevdgi kadnn cocugunu bagrina basan ins karsina byle biri cikar ins hakkinzda hayrlinolaninyasarsnz bu haytta unutmayn bazi seyler kaderdir keske byle yapmasaydm demeniz seytani sevindirir keske seytann kelimesodir onun yerine iyi ki bebegim babasna baglanmadan kurtuldum ondan deyn beraber buyuseydi surekli tartsmann icinde buyuyecekti babasindan ayni evn icinde ilgi bekleyecekti ama babasi onu gornezden gelecektiÇok teşekkür ederim eve beebegim babasının olduğu bi ortamı hiç hatırlamayacak.aile olmak nasıl birşey bunu hiç bilemeyecek heemddee benim yüzümden.bizim yüzümüzden
Bazen kendimi çok iyi cok guclu hissediyorum bazen ise çok zayıf ve üstesinden gelemeyecekmis gibi.acaba diyorum bebegim için biraz daha sabretsem değişir miydi.offf nasıl kalkicam bunca yükün altindan
Sonunda eşim bi çocuğumuz olduğunu hatırladi ve görmeye geleceğini soyledi bi kaç güne kadar
bende senin gibi 6 aylik bebegimle bosandimİçimi buraya dökmekten başka elimden birşey gelmiyor
Çok ofkeli çok kırgın çok teereddutluyum
Eşimle bosanalı 1 hafta oldu.bir dargın bir barışık evliligimiz vardı zateen.keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarim o kadar çok ki.en ufak seylerden kavgalar çıkarıp herr sefferrinde beni bosanmak la teehdit edip korkutmaya çalışan bir eş. Hamile kaldıktan sonra nasıl olsa arrtik gidemez diye kendini garantiye alıp her türlü hakareti münasip gören bir adam.nasıl göremedim çoğu şeyi gözüm nasıl kapalıydı. Evine erkek bana koca olamayan adamdan baba da olmazdı nasıl farkına varamadım. Hiç bir zaman bbireeysellikten çıkamamış. Hep tek takılmak hep arkadaşlarıyla gezip tozmak hep ben ben.sonuç çocuğu için değişmesini istememe ragmen degmeezsiniz değişemem bosan diyen bir birey.yazıklar olsun bana kendime böylee bir eş çocuğuma böyle bir baba seçtiğim için. Çok pişman olsun istiyorum cokk icim yanıyor evladım için yaniyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?