7 aylik bebegim ve bosanma

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
İçimi buraya dökmekten başka elimden birşey gelmiyor
Çok ofkeli çok kırgın çok teereddutluyum
Eşimle bosanalı 1 hafta oldu.bir dargın bir barışık evliligimiz vardı zateen.keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarim o kadar çok ki.en ufak seylerden kavgalar çıkarıp herr sefferrinde beni bosanmak la teehdit edip korkutmaya çalışan bir eş. Hamile kaldıktan sonra nasıl olsa arrtik gidemez diye kendini garantiye alıp her türlü hakareti münasip gören bir adam.nasıl göremedim çoğu şeyi gözüm nasıl kapalıydı. Evine erkek bana koca olamayan adamdan baba da olmazdı nasıl farkına varamadım. Hiç bir zaman bbireeysellikten çıkamamış. Hep tek takılmak hep arkadaşlarıyla gezip tozmak hep ben ben.sonuç çocuğu için değişmesini istememe ragmen degmeezsiniz değişemem bosan diyen bir birey.yazıklar olsun bana kendime böylee bir eş çocuğuma böyle bir baba seçtiğim için. Çok pişman olsun istiyorum cokk icim yanıyor evladım için yaniyorr

Mazlumun ahı yerde kalmaz merak etme...
Üzülme biz kadınlar cok güçlüyüz aslında sadece kabugumuzdan çıkmamız gerek...
Çocuğunu sağlıklı bir şekilde buyuteceksin bide bu yönden düşün... hala ayni evde tartışmalar icinde büyüyen çocuğun piskolojisi daha kötü olurdu...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Çok zordur Allâh kolaylik versin canım .İYİ bir yönünden bak en azından bu adami bebegin hatirlamayacak kadar küçükken ayrılmışsin .Hakkında hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim eve beebegim babasının olduğu bi ortamı hiç hatırlamayacak.aile olmak nasıl birşey bunu hiç bilemeyecek heemddee benim yüzümden.bizim yüzümüzden:(
Bazen kendimi çok iyi cok guclu hissediyorum bazen ise çok zayıf ve üstesinden gelemeyecekmis gibi.acaba diyorum bebegim için biraz daha sabretsem değişir miydi.offf nasıl kalkicam bunca yükün altindan:(
Sonunda eşim bi çocuğumuz olduğunu hatırladi ve görmeye geleceğini soyledi bi kaç güne kadar

Çok teşekkür ederim eve beebegim babasının olduğu bi ortamı hiç hatırlamayacak.aile olmak nasıl birşey bunu hiç bilemeyecek heemddee benim yüzümden.bizim yüzümüzden:KK43:
Bazen kendimi çok iyi cok guclu hissediyorum bazen ise çok zayıf ve üstesinden gelemeyecekmis gibi.acaba diyorum bebegim için biraz daha sabretsem değişir miydi.offf nasıl kalkicam bunca yükün altindan:KK43:
Sonunda eşim bi çocuğumuz olduğunu hatırladi ve görmeye geleceğini soyledi bi kaç güne kadar
Hayat bitmedi ki babalik yapmak icin illa kan bagi gerekmez ne babalar var cocuguna baba olamayan vr ne adamlar sevdgi kadnn cocugunu bagrina basan ins karsina byle biri cikar ins hakkinzda hayrlinolaninyasarsnz bu haytta unutmayn bazi seyler kaderdir keske byle yapmasaydm demeniz seytani sevindirir keske seytann kelimesodir onun yerine iyi ki bebegim babasna baglanmadan kurtuldum ondan deyn beraber buyuseydi surekli tartsmann icinde buyuyecekti babasindan ayni evn icinde ilgi bekleyecekti ama babasi onu gornezden gelecekti

Kızım için kesinlikle evleneyi düşünmüyorum zaten.bundan ne hayır gördüm ki gelenden göreyim. Babası kızımı boslamasin vana yeteer

Kızlar aranızda çocukla boşanıp kendine bebegiyle ayrı bi hayat Kutan var mı. Deneyimlerinizee ve aklınıza ihtiyacım var

Emin ol vardir, sen iste yeterki mutlu olmak senin elinde. Umut etmekle basla once. Kimbilir hayal edemedigin ne guzel seyler yayasayacaksin.

Bi de keske deme, hicbirsey icin . O insan ruhuna cok zarar veren bisey. Herseyin bi sebebi var. Gecmise takilma. EvlenmEseydin nasil bi hayatin olacagini bilemeyiz canim

Keşke demiyorum elbette ama ne bileyim kızım için korkuyorum vee henüz iş bulamadım daha.bi an önce düzen kurmam lazım bizim için.kızıma ait bi dunya bizim için bir ev ve gecinmemiz için bana is lazım. Hergün dua ediyorum rabbim inşallah yüzümüze bakar

Allah yardimcin olsun oncelikle. Senin konularini okuyordum ki kizina hamile kalmadan yaklasik 1 ay once evi terk etmissin. Yari yoldan donmeye kalkmissin ama kocan olacak adam yapmadigini birakmamis. Bunlarin ustune nasil cocuk yaptin? Kinamak degil amacim, simdi baska bir konunda cocuguna bakmak icin is aradigini soylemissin. Boyle bir iliskide hamile kalarak hem o bebege hem kendine yazik etmedin mi?
Ne desem bilemiyorum. Olan olmus artik. Bu durumun da mutsuz evlilikleri cocugun kurtaracagini dusunen kadinlarimiza ornek olsun bari.

Evet aslında yaşanacaklar bagira bağıra gelddi ve ben kulaklarımı kapadim.biz baştan beri sorunlu basladik bu evliliğe. Ben heep Birgün acaba değişir mi diyerek göz yumdum çoğu şeye. O da hep seviyorum diyerek vazgecmedi.şimdi ise benim değişeceğine dair umudum kalmadığı için onu bosadigim ve onunda artik sadece sevmek yetmiyor diye bu ayrılığı kabullenişi var.olan bebeğime oldu evet.tek pişmanligim onu babasız liga mahkum ettim yoksa varlığına binlerce kez şükürr

İçimi buraya dökmekten başka elimden birşey gelmiyor
Çok ofkeli çok kırgın çok teereddutluyum
Eşimle bosanalı 1 hafta oldu.bir dargın bir barışık evliligimiz vardı zateen.keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarim o kadar çok ki.en ufak seylerden kavgalar çıkarıp herr sefferrinde beni bosanmak la teehdit edip korkutmaya çalışan bir eş. Hamile kaldıktan sonra nasıl olsa arrtik gidemez diye kendini garantiye alıp her türlü hakareti münasip gören bir adam.nasıl göremedim çoğu şeyi gözüm nasıl kapalıydı. Evine erkek bana koca olamayan adamdan baba da olmazdı nasıl farkına varamadım. Hiç bir zaman bbireeysellikten çıkamamış. Hep tek takılmak hep arkadaşlarıyla gezip tozmak hep ben ben.sonuç çocuğu için değişmesini istememe ragmen degmeezsiniz değişemem bosan diyen bir birey.yazıklar olsun bana kendime böylee bir eş çocuğuma böyle bir baba seçtiğim için. Çok pişman olsun istiyorum cokk icim yanıyor evladım için yaniyorr
bende senin gibi 6 aylik bebegimle bosandim
ama hic bizaman geri donmeyi dusunmedim
evlilik kutsal derler ya
evden cikmadan once, bosanma yoluna girmeden once herseyi deneyip yuvayi ayakta tutmaya calissaydiniz pismanlik duymazdiniz asla geri donmek icin dusunmezdiniz
haa eger diyosaniz evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim denedim olmadi
bu pismanlik nedir peki? geri donme cabalari? cocugumu dusunuyorum geri birlesim bosandigim adamla cabalari?

Back
X