7 aylık bebek huzursuzluğu

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
396
264
18
kızlar merak ettiğim şu..acaba 7 aylık bebeklerde genel itibariyle böyle bir huzursuzluk,uykuya direnme,yanından ayrılamama gibi durumlar oluyor mu yoksa benim bebeğime özel bi durum mu ? yani şu an coktan uyuması gereken bebeğimle 1.5 saattir savaş veriyorum aşırı aglıyor yok böyle bir aglama. bir de yuvarlanmayı yeni öğrendi ondan mı acaba dicem ama 1.5 saat yuvarlandı zaten daha ne zamana kadar sürecek bu? cok çaresizim dostlar

O aylarda dönmeyi öğreniyorlar uykuda. Döndükçe de uyanıyor lar. Benimki öyle yapmıştı. Valla 16 aylik oldu hala kesintisiz bütün gece uyuduğu bir gün yok desem yeridir.

O aylarda dönmeyi öğreniyorlar uykuda. Döndükçe de uyanıyor lar. Benimki öyle yapmıştı. Valla 16 aylik oldu hala kesintisiz bütün gece uyuduğu bir gün yok desem yeridir.
bu beni üzdü. bebekler ve anneleri kesintisiz uyusunlar Allahım amin.

kızlar merak ettiğim şu..acaba 7 aylık bebeklerde genel itibariyle böyle bir huzursuzluk,uykuya direnme,yanından ayrılamama gibi durumlar oluyor mu yoksa benim bebeğime özel bi durum mu ? yani şu an coktan uyuması gereken bebeğimle 1.5 saattir savaş veriyorum aşırı aglıyor yok böyle bir aglama. bir de yuvarlanmayı yeni öğrendi ondan mı acaba dicem ama 1.5 saat yuvarlandı zaten daha ne zamana kadar sürecek bu? cok çaresizim dostlar
Diş sancısı olabilir ağrı kesici verin

Bebekler 8 ay civarında bir uyku gerilemesi ve ayrılık kaygısı yaşıyorlar. Büyümelerinin bir parçası ama zor geçebiliyor. Gündüz uyku sayısını tekrar gözden geçirin 19.30 akşam uykusu için erken bir saat. Hava kararmadığı için uyumak istemeyebilir. O dönemde ben çok zorlanmıştım ama geçti geçecek annesi :)

Benim bebeğim de 7 ay 2 günlük . Gündüzleri huzursuz aşırı kucak istiyor. 4 tane dişi var küçük küçük ondan olabilir. 9 ile 10 arasında uyutuyorum sallanmayı asla sevmiyor . Yanına uzanıp pış pış yapıyorum çok döndüğü için 15 dk de falan dalıyor . Geceleri de döndüğü için uyanıyor 3/4 kere . Emzik ve mama verdiğimde geri uyuyor . Bende durumlar böyle…

Back
X