Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7 aylik bebekte ates

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
Lütfen yardım edin
Oğlum dün sabah ateşlendi 38. 5 tu ilk öldüğünde sonra fitil vs. Verdim yine ara ara düşüp ciikti öğlen doktora götürdüm bogazlarinda enfeksiyon varmış kan tahlilleri vs temiz çıktı dis te çıkarıyor bu arada kongest ve dolven verdi doktor ama akşam sabah karşı 39! A çıktı ateş acile götürdük fitil verdiler biraz düştü bu gün icerisinde de yine inip çıktı ılık su ve kompleks dus ta aldırdım şimdi 37. 5 doktor 5 gün sürebilir cumaya kadar bekle dedi çok endişeleniyorum sizce normal mi iki gündür düşüp çıkması ilk defa atesleniyoruz

Meraba canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin dr. 5 gun surer dediyse endiselenme ilk bebegin sanirim bende ilk bebegimde boyleydim sen duzenli bir sekilde suruplarini ates dusuruculeri ver ins. Gececek . Yazdiklaribi okuyunca bi an kendim aklima geldi:KK51: bebisimin suruplarini verdikten yatirip uyuttultan sonra uyumayip yada oglumub yaninda yatmayip site site arastirma yaptigim bosa gecirdigim saatler iciiiin cok pismanim ..

Meraba canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin dr. 5 gun surer dediyse endiselenme ilk bebegin sanirim bende ilk bebegimde boyleydim sen duzenli bir sekilde suruplarini ates dusuruculeri ver ins. Gececek . Yazdiklaribi okuyunca bi an kendim aklima geldi:KK51: bebisimin suruplarini verdikten yatirip uyuttultan sonra uyumayip yada oglumub yaninda yatmayip site site arastirma yaptigim bosa gecirdigim saatler iciiiin cok pismanim ..
Sağol cnm allah razı olsun. 1dk bile uyuyamadim ki dünden beri 15 dk bir ateş olcuyorum akşam yine 39a yükseldi perişan oldu yavrum uyandırıp dusaldirdik sadece tek citcitla yatirdim bu seferde daha çok üşütecek diye korkuyorum hiç hali yok birde ishal başladı akşamdan beri dişlerinden ağzına birsey de almıyor su iciremiyorum. Sadece beni emiyor.

Bogaz enfeksiyonu varsa zaten birsey yiyemez ishalse sen zor bela su icirmeye sivi vermeye calis benim oglum hem 6 ayinda hem 1 yasinda ayni belirtilerle 3 gun hastahanede kaldi ancak toparlandi sen tekrar git istersen ishal kusma bogaz enfeksiyonu ates hemde boyle nasil kusma anlatamam sana fiskirir tarzda nasil kilo vermisti oglum. Hiiiic uzulme Allah in izniyle hepsi geciyo simdu 31 aylik 3 yasina girecek. Aslinda dr. Bize bogazi yumusatmasi icin bir sprey vermisti gittiginde sende sorarsan gerek gorurmu gormezmi bir sor.

Back
X