• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylik bebisle ucaga binilir miiii

titanunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
70
19
0
35
Ankara
Bebegimle ucaga binicem. Neler yapmaliyim. Kulak zari patlar mi bise olur mu. Bu sekilde yolculuga cikan var mi tecrubelerinizi paylasir misiniz kizlar

Yanılmıyorsam kalkış ve inişlerde emzirmeniz ya da sıvı bir şeyler içirerek yutkunmasını sağlamanız gerekiyor...

Ben üç yaşındaki kızımla türkiyeden yurt dışına geldim.
Kızım istifa ederdiğe korkmuştum ama sadece huysuzlandı.
Benim tansiyonum düştü,gözlerim karardı.

Bebeğinizi emzirmiyosanız biberonda mamasını hazır bulundurun.
Emzik,suluğuna suyunu koyun,hatta oyuncak dahi bulundurun yanınızda.

Benim 5 aylık yeğenim binmişti uçağa o çok ağlamış ama.

bende bebegim iki aylikken binmeye basladim simdi bir yasinda 6 kere falan bindik:) kesinlikle korkmayin ucak kalkarken ve inerken emzirseniz iyi olur ama emzirmesenizde hic bisey olmaz yaniniza cocugu oyalicak oyuncak falan biseyler alsaniz zaman gecirirsiniz ha bu arada pilli oyuncaklari ucaga almiyolar simdiden hayirli yolculuklar

Hic bir sey olmaz derken neye dayanarak soylediginizi merak ettim. Ucak yolculuklarinda hava basinci degisiminin bebeklerin kulaklarini yetiskinlerden daha fazla etkiledigini okumustum. Bu etki hangi boyutta bilmiyorum. Bence internette bir aratin kac aylikken ucmak daha az riskli diye. Hos bileti almissiniz bile pek bir anlami kalmamis ama belki etkilerini azaltmak icin yapilabilecekleri aratabilirsiniz.

Valla bebekleri bilemem ama son ucak yolculugumuzda kulaklarimda basinctan olusan agri yüzünden ben koskoca kadin oturup aglamistim!!! Kizim 1 ySindaydi ve pek etkilenmedi allahtan esim yanimizdaydida kizimla o ilgilendi bende basimi cama dayayip aglamistim... Öyle bir agriydiki anlatamam! Eger bebeklerde öyle bir agri hissediyorlarsa yazik onlara...

bende ikizlerim 20 günlükken binmiştim çok şükür bir şey olmadı 2 yaşına girecekler halen uçakla seyahat ediyoruz... hiç bir şey olmaz korkmayın...

kızım 6 aylıkken ilk kez uçağa bindi.Uçak kalkarken ve inerken ağzı açık kalmalı.İster emzirin,ister sıvı besin verin.Ben inerken ve kalkarken emzirdim.Ama şuna dikkat etmek lazım,uçak pistte gitmeye başladığında hemen emzirirseniz tam kalkış esnasında emmeyi bırakıp uyuyabilir.Bunun dışında uçak yolculuğunun hiçbir sıkıntısı yok.Uçağa en son girip en son cıkın.Bebek arabası verecekseniz uçağa,onu cıkısta rahat alırsınız.

Back
X