Merhaba,eşimle temmuzda tayin için nikah yaptık.Nikahtan 1 ay sonra aldatıldığımı öğrendim,bir şekilde affettim ve evliliğime şans vermeye karar verdim.Tekrar şüphelenince bilgisayara casus yazılım yükledim benim bilmediğim facebook ve msn adresleri olduğunu gördüm.Face adresinde cinsel içerikli yada ilişkisi olduğuna dair yazışmalar yoktu ancak yabancı baynlarla samimi yazışmalar ve iltifatlar mevcut..screenshot şeklinde ekran görüntülerini aldım.Şu sorularımı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim:
-Bu durum aldatma kapsamına girer mi?Yani bu gerekçeyle dava açabilir miyim?
-Dava sürecinde eşim muhtemelen zorluk çıkaracaktır.Aldatılma kanıtı olarak screenshotları kullanabilir miyim?
-Screenshotları kullanıp kullanamama durumu boşanma sürecini nasıl etkiler?
-Hesabına izinsiz girmek suç olsa da onu delil olarak kullanmak benim insiyatifimde değilmidir?(Tarafıma açılacak davayı göze alsam da)
-İlk aylarımda öğrendiğim ihaneti geçen süreden dolayı gerekçe gösteremiyorum sanırım ama -sadakatizliğin bir defalık bir hata olmadığını göstermesi açısından-ilişki yaşadığı bayanla aramızda geçen msn yazışmalarını da kullanabilir miyim?
Sorularımı sabırla yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..
-Bu durum aldatma kapsamına girer mi?Yani bu gerekçeyle dava açabilir miyim?
-Dava sürecinde eşim muhtemelen zorluk çıkaracaktır.Aldatılma kanıtı olarak screenshotları kullanabilir miyim?
-Screenshotları kullanıp kullanamama durumu boşanma sürecini nasıl etkiler?
-Hesabına izinsiz girmek suç olsa da onu delil olarak kullanmak benim insiyatifimde değilmidir?(Tarafıma açılacak davayı göze alsam da)
-İlk aylarımda öğrendiğim ihaneti geçen süreden dolayı gerekçe gösteremiyorum sanırım ama -sadakatizliğin bir defalık bir hata olmadığını göstermesi açısından-ilişki yaşadığı bayanla aramızda geçen msn yazışmalarını da kullanabilir miyim?
Sorularımı sabırla yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..