7 aylık gebelik, kaza ve röntgen

canım cok gecmis olsun ama simdi iyisindir insaallah Allah bi daha böyle biseyi yasatmasın bebegini sana bagıslasın
teşekkür ederim. Amin hepimizin bebeğni bağışlasın rabbim.
gecmis olsun,Allah korumus seni de bebegini de.Icini ferah tut,Allahin izniyle hic bi sey olmamistir bebegine.
inşallah sofika. içim biraz daha rahat ama işte yinede insan korkuyor. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

canım benim. seni okudukça benim hamileliğim aklıma geldi. ben tam 20 haftalıkken kaza yaptım. ve bel kemiğim kırıldı. doktorlar önce MR istedi ordan çıkınca 1-2 gün içinde ameliyat oldum ve platin takıldı tabi bu arada ameliyat sırasında 2 film çekilmiş. tabi bunlar hep kadın doğum uzmanına sorularak yapıldı. yani anlayacağın filmde çekildi, platin takılırken anestezide aldım, istemeden de olsa en az şekilde ağrı kesici ilaç kullandım. kızım şimdi 3 yaşında ve Rabbime şükürler olsun gayet sağlıklı. kalbini ferah tut. Rabbim esirgedikten sonra hiçbişey olmuyor. hatta yaşıtlarına göre fazla uyanık bende o kadar narkoz aldıda böyle bide almasaydı ne olurdu diye dalga geçiyorum. onun için hiç üzüzlme. ama elinden geldiğince cep telefeonu,telsiz telefon,bilgisayardan bile uzak durmaya çalış. çünkü o zamanda doktorum radyaysyonun zarar vermesi için belli bi değerin üstüne çıkması lazımmış. (16.hafatadan sonrası için) yani sen bundan sonrası için en azından daha az radyasyona maruz kalmaya çalış.

çok geçmiş olsun alisim. senin baya ağırmış durumun. bebeğinin de sağlıklı olduğuna çok sevindim. allah bir daha yaşatmasın bizlere böyle birşeyi insan çok korkuyor gerçektende. ben sakindim aslında ama devamlı elimle yokluyordum bebeğimi. karnımda sertleşme varmı diye. sağ tarafa doğru hızla çarptığım içim zavallıcık karnımda sağ tarafta kaldı gece boyunca, karnımın şekli değişti sol tarafım bomboştu. bariz belli oluyordu. malesef bilgisayar başında işim ama telefonla zaten çok haşırneşir bir insan değilim mikro dalgada kullanmam. ama bol bol süt, yogurt yiyip içiyorum. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah kızını sana bağışlasın. maşallah cimcimeye inşallah benim kızımda uyanık bilmiş bişiy olur çok seviyorum böyle çocukları:)

canım sen için ferah tut. Rabbim bizide ,kuzucuklarımızıda e bide kocişlerimizi bağışlasın. canım kocacım. şimdi kaza zamanında benden daha çok yıprandığı günler aklıma geldi. canım ya. yüzünün rengi sapsarı olmuştu. benden daha kötüydü.

canım sen için ferah tut. Rabbim bizide ,kuzucuklarımızıda e bide kocişlerimizi bağışlasın. canım kocacım. şimdi kaza zamanında benden daha çok yıprandığı günler aklıma geldi. canım ya. yüzünün rengi sapsarı olmuştu. benden daha kötüydü.

allaha şükür bebeğim hareketli, evet benim eşimde benden çok korktu, o günden beri bana hiçbir iş bırakmıyor maşallah:)

geçmiş olsun arkadaşım...üzücü bidurum gelmiş geçmiş olsun...içini ferah tut...herne olursa olsun nasıl gelirse gelsin o senin yavrun bebişin...ondan vazgeçemezsin...kalbi atıyo ya şuan bunada şükür...:))

kızlar pekı gebelıgın ılk donemlerınde rontgene bılmeden gırmenın sakıncası ve zararları nelerdır merak ettım sadece

geçmiş olsun arkadaşım...üzücü bidurum gelmiş geçmiş olsun...içini ferah tut...herne olursa olsun nasıl gelirse gelsin o senin yavrun bebişin...ondan vazgeçemezsin...kalbi atıyo ya şuan bunada şükür...:))

teşekkür ederim arkadaşım allaha şükür hareketli bebişim. ama az kasın erkende gelecekti.allah sağlık sıhhat versin hepimizin bebişine.

Back
X