- 8 Temmuz 2020
- 24
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi mervemustafamert
Arkadaslar bilgi almak istiyorum ilk gebeligim 7 aylik gebeyim 2 gündür sırtım agrıyor karnım agrıyor sabah midem bulandı kustum ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E normal bunların hepsi bişey yapamazsın ağır kaldırma yorulmaArkadaslar bilgi almak istiyorum ilk gebeligim 7 aylik gebeyim 2 gündür sırtım agrıyor karnım agrıyor sabah midem bulandı kustum ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim
Agir bir iş yapmiyorum ki ama cok aşırı derecede ağrım varE normal bunların hepsi bişey yapamazsın ağır kaldırma yorulma
Sağ kaburga ağrısı miSag tarafimda da agri cok neden acaba
Ben rahatsizim kalpten belki erken doğum olabilirNe diye acil çağırdılar normal bu dönemler bu ağrılar. Bende de sağ kaburga ağrısı var mesela baya bi zorluyo hatta bazen
EwtSağ kaburga ağrısı mi
O bende de var . Doktora sordum normal dedi bebeğin ayakları o tarafta olduğu için ağri yapiyomus. Korkma yani canım
Bebegin kasigimada indigini hissediyom abla insallah normaldir bebegime bi zarar gelsin istemiyorum ilk gebeligim korkuyomO bende de var . Doktora sordum normal dedi bebeğin ayakları o tarafta olduğu için ağri yapiyomus. Korkma yani canım
Canım o bahsettigin ağrılar normal bende de var . Doktoruma söylediğimde normal dedi. Ama için rahat etmesini istiyosan git bi doktoraBebegin kasigimada indigini hissediyom abla insallah normaldir bebegime bi zarar gelsin istemiyorum ilk gebeligim korkuyom
EwtHastanede misiniz
Şuanda hastahanedeyim kan ve idraristediler verdim sonuclari bekliyoruz cok sancım varCanım o bahsettigin ağrılar normal bende de var . Doktoruma söylediğimde normal dedi. Ama için rahat etmesini istiyosan git bi doktora
Inşallah bi sıkıntı yoktur canım . Haber edersinŞuanda hastahanedeyim kan ve idraristediler verdim sonuclari bekliyoruz cok sancım var
Tmm Allah razı olsun bilgi verenlerdenInşallah bi sıkıntı yoktur canım . Haber edersin
O zaman doktora gitAgir bir iş yapmiyorum ki ama cok aşırı derecede ağrım var