- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi mervemustafamert
nasil oldunuz sonuclari aldiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin allah razi olsun evimdeyim bilgiler icin teşekkürlerİyi ki gitmişsin korkma emin ellerdesin. Sancini durdururlar evine dönersin canım Allah bebeğini ve seni korusun
Agrim hafifledi cok sukur bebegimde bende iyiyimnasil oldunuz sonuclari aldiniz mi?
Erken dogum dediler ama sancım hafifledigi icin çıktım hastahanedennasil oldunuz sonuclari aldiniz mi?
hakkinda hayirlisi olsun allah hayirli saglikli dogum nasip etsinErken dogum dediler ama sancım hafifledigi icin çıktım hastahaneden
Amin insallah sagolunhakkinda hayirlisi olsun allah hayirli saglikli dogum nasip etsin![]()
Tansiyonum normal de bebegin kaburgada ne işi varKorkma canım bebeğin kaburganın altına giriyordur oradaki ağrı o yüzden oluyordur.. tansiyonun düzenli olarak ölç ve takip et.. Tansiyon çok önemli
Olur mu kaburganın altına giriyor bundan kastım kasurgay baskı olguluyor rahmin ve bebek büyüdüğü için.. benim başı saı kaburganın altına giriyordu ne nefes alabiliyordum ne oturup yatabiliyordumTansiyonum normal de bebegin kaburgada ne işi var![]()
Ayni bende nefes alip vermekte hareket ederken falan zorluk çekiyordumOlur mu kaburganın altına giriyor bundan kastım kasurgay baskı olguluyor rahmin ve bebek büyüdüğü için.. benim başı saı kaburganın altına giriyordu ne nefes alabiliyordum ne oturup yatabiliyordum![]()
Baskı uyguluyor bebeğim çünkü..Ayni bende nefes alip vermekte hareket ederken falan zorluk çekiyordum
Baskı uyguluyor bebeğim çünkü..![]()
Ohhn maşaALLAHAynn dun cok rahatti masallah oğlum gülüyodu valla ben agrı çekerken
![]()
Aynen oyle oglumun güldüğünü ve rahat oldugunu gördüm rahatladim yaaOhhn maşaALLAHO iyi olsun da insan ağrı çekmeye razı oluyor
![]()
Sakın zaman kaybetme acile gitBende cok az bi kan geldi sırtımda agrı ve kasığıgımda yanma var sizce nedir
1 parca kan geldi böyle tırnağımın ucu gibi yaa cok kucuk gitmelimiyim yaniSakın zaman kaybetme acile git