için ne fena olmuştur kimbilir....ben de kızımın kan grubundan şüphelenmiştim de tekrar kan alınması için ısrar etmiştim,garibimin kolunu aynı senin ufaklıkta olduğu gibi oymuşlardı resmen.bi ara rengim uçmuştu bayılacak gibi olmuştum da hemşire dışarda beklememi söylemişti.çıktım ama durmak mümkün mü?çığlıklarını duyuyordum gene....aşı ve tahlil için gerekli olsa da hiç haz etmiyorum şu iğne olayından.umarım tıp buna da bi çare bulur en kısa zamanda...inş. bugün bu eziyeti atlatırsınız da ufaklık da sen de bir an evvel dönersiniz evinize...köpek dişi yaşına doğru anca çıkar canım.9-10 aylıktan itibaren beklemelisin.gerçi bu bebekten bebeğe de değiştiği olur,hani biraz da genetiğin rol oynadığını düşünüyorum burada.normalde bebekler ilk dişlerini iki alttan çıkarırlar mesela,ama oğlum alttan bir üstten bir yandan bir gibi tuhaf bi şekilde çıkarmıştı.kızımsa bu ritüeli bozmamıştı.kardeşlerde bile farklı olabiliyor senin anlayacağın...oğlum her dişi için ayrı bir işkence çekmişti ama kızım bu malum köpek ve azılar hariç hiç problem çekmedi.hazır dr.'a gitmişken bu konuya bir değin istersen orda,sana daha sağlıklı bilgi verecektir mutlaka...cok tsk ederim.. Bugun hastaneye gittik kan aldirmaya fakat basarisiz oldu bebegimin kolundaki damari bulamadilar baska hastaneye sevkettiler yarin oraya gidicez bebegim cok agladi daha fazla aglamasin diye yarina erteledik insallah temiz cikar.. aklima takilan bu senin bahsettigin dislerin cikmasi erken deyilmi iki alttan iki ustten cikmiyormu normalde.. Bizim iki tane alttan cikti baska yok o senin bahsettigin kopek disi kacinci ayda cikar normalde