• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 ci gün idrarda ikinci çizgi silik 9cu gün tek çizgi

nisnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
188
0
116
İstanbul
arkadaşlar 7 ci idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 9cu gün yaptım tek çizgi çıktı bilgisi oan varmı acaba yardım lütfen

arkadaşlar 7 ci idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 9cu gün yaptım tek çizgi çıktı bilgisi oan varmı acaba yardım lütfen

canım inşallah pozitiftir sonucun..çatlatma iğnesini nezaman oldun oda bazen pozitif gösterebiliyomuş 15 içinde .ya da ikinci yaptığın idrar testinin kiti ilkiyle aynımıydı..
en güzeli kanda baktır

moralini bozma kanda yaptır bence

ben kızıma hamileyken kan testinde 173 çıkmıştı israr testinde tek çizgi dayanamadım 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 343 çıkmıştı idrarda gene tek çizgi inat ettim idrar testinde çift çizgi göreyim diye ilk kan testini yaptırdıktan tam 8 gün sonra gördüm çift çizgiyi

inşallah olumlu sonuç alırsın

mrb bir şey öğrenmek istiyorum eczanelerde cinsiyet belirleyen testler varmı ben bebiş bekliyorum öğrenmek istiyorum kız erkekmi:54:

7 ci gün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca koştum gittim kan testi yaptırdım maalesef 2 çıktı

idrar testlerimin markası aynı çatlama ignesini olalı 10 gün oldu üffffffff

canım transferden sonra 12.günde kanda ancak çıkıyor tabi ikiz falan olursa daha erkende olabiliyormuş.sen çok erken test yapmışsın.boşuna moralini bozma sabret 12.günde kan testini yaptır.ben 11.günde kan testi yaptırmıştım bhcg 13 çıkmıştı 10.gün yaptırsam hiç çıkmayacaktı

Back
X