Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

seydam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
3.270
5
156
LIST][*]MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN

eyvahedigeldismilekimse begenmedimi yoksa eyvahedigeldismile

ben tesekkür ederim cnm cok güzel oluyor inan bagimlilik yapiyor cokacimcoook

wooow harika hemen denemeliyim ellerine saglık cnm bide ben bişi sölim üzerine hindistan cevizi dok dene bi mükemmel oluyor

seninde ellerine saglik cnm istege göre ceviz, findiklada güzel oluyor cnm kaydirigubbakcemile5

evet cnm isin iyi tarafida bu firin isitma derdi yok mikrodalgandan izleyebilirsin saniye saniye kaparmasini BURDAN BIDE SIZE BILGI VEREYIM BAZEN BARDAK BOYLARI;YADA YUMURTANIN BÜYÜKLÜGÜ KEKINDE PISME SÜRESINI ETKILEYEBILIYOR KONTROL EDEREK 2---3.DK DAHA pisirebilirsiniz

gercekten kolay bir tarif...
ellerine saglik...
hemen deniyecegim...

cnm benim seninde denemeni tavsiye ederim yaparsan seninde ellerine saglikopuyorumnanaktan

Back
X