Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 kez olumsuz tüp bebek deneyimim oldu .sadece uzun protokol kısa protokol tedavi uygulandı.1 labaroskopi oldum.rezerv azlığı ve endometriozis im var .Benim için yapilacak bişey varmı hocam ..
7 kez olumsuz tüp bebek deneyimim oldu .sadece uzun protokol kısa protokol tedavi uygulandı.1 labaroskopi oldum.rezerv azlığı ve endometriozis im var .Benim için yapilacak bişey varmı hocam ..
Merhabalar :
öncelıkle tüp bebekte dogru merkez secımı oldukca önemlıdır. Laboratuvar merkez basarısı ıcın oldukca öneme sahıptır. Ardışık olumsuz tüp bebek denemelerı ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı, rahım ıcının degerlendırılmesı( hısteroskopı),rahım tüp fılmı kontrolu,tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir.ardından ılerı tup bebek yöntemınden genetık taramalı tüp bebek yöntem ( arrah cgh )yararlı olucaktır. (bu yontemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.)
hısteroskopı(rahım içini kamera sistemi ile kontrol etmek ve tutunmayı artırmak rahım ıcıne centıklenme yontemı yapmak: bu prosedürün tutunmayı artırmada faydalı olduguna daır tum dunyadan bılımsel yazılar mevcut. ) ıle gormekte fayda vardır. Ayrıca embrıo transfer öncesı gcsf (dogurganlık aşısı dıye tabır edılen) uygulanmalı mı ? öyku - muayene ve tetkıklerınızın degerlendırılmenız ıle karar verılmelıdır.esınıızn sperm sayı hareket durumuna gore ozel sperm secme metodu kullanılacak mı ? karar verılmelıdır.
Sperm sayı ve hareketınin durumuna gore mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tüp bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.Tüm bu ılerı teknolojılerden hangısı sızın ııcn fayda saglar degerlendırılmelıdır. Bol sans dılerım.