- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Doğum haritasından bahsediyordum:)Galiba evlilikle ilgili birşeyden bahsediyosun ama gerisini anlamadım :)
Yani doğum saati cok onemli bilmiyorsaniz retrifikasyon danışmanlığı alabilirsiniz ücretli. Doğum saatini bilmeden çıkarılan harita pek doğru olmaz çünkü yani güneş ay venüs merkür vb burçlarınızı bilirsiniz ama evleri ve yerleşimleri bilemezsinizYa bir şey soracağım doğum saatimizi bilmiyorsak haritayı nasıl çıkartabiliriz en doğru şekilde? :/
Ahahahhahahaha güldürdünüz:)7. Ayin 7 sinde dogmusum. bu ev kacinci allah bilir.ay damiyim dunyadami bilmiyorum. ama evliyim ya onda eminim. Evde yoksa niye iki ayakli okuzum olsun.
İnşallah en hayırlı zamanda evlenirsiniz :)Benim satürn oğlakta 7.evde ve evlenemiyorum :) bi zaman daha evleneceğe de benzemiyorum maalesef
Ben baktım Ay 7. evde yazıyordu ama ne anlama geliyor bilgim yokHatta doğru yere mi baktım şüpheliyim
Retro konusunda ayrı yazayimBenim 7. Evde yay plüton retroda. Ne anlama geliyor ki
Vertex tek başına birsey ifade etmez bulundugu evde. Ama erkeğin gezegeni düşerse üzerine veya Vertex transit alırsa anlam bulurBenim alçalanım yani başak 7.evde
Eşimin yukseleni de başak
Gezegen bölümnde verteks yazıyor
Yükselenin neVertex tek başına birsey ifade etmez bulundugu evde. Ama erkeğin gezegeni düşerse üzerine veya Vertex transit alırsa anlam bulur
Bu arada benim de burcum kova
Vallahi yükselen kısmı şöyle benim dogumumda annem rahatsızlık geçirdiği için 7 aylık doğmuşum kuvezde tamamlanmis bu yüzden sıkıntılı doğum olduğundan çok net olmamakla birlikte basak oluyor yükselenYükselenin nebenim pek kova etkim yok ya tam oğlak stelyumlu bir harita aslında kova 12. Eve düşüyor benim orda bile oğlak eşlik ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?