7.ev üzerine sohbet edelim

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhabalar herkese
7.ev yöneticisi 7.evde olan var mı evli olup ? Bende 7.evi boğa kesiyor venüs 7 de. Ayrıca marsta 7 de benzer konumu olup evli olan varsa benzer konumlarimizi konusabilirizz :)

Ya bir şey soracağım doğum saatimizi bilmiyorsak haritayı nasıl çıkartabiliriz en doğru şekilde? :/

Ya bir şey soracağım doğum saatimizi bilmiyorsak haritayı nasıl çıkartabiliriz en doğru şekilde? :/
Yani doğum saati cok onemli bilmiyorsaniz retrifikasyon danışmanlığı alabilirsiniz ücretli. Doğum saatini bilmeden çıkarılan harita pek doğru olmaz çünkü yani güneş ay venüs merkür vb burçlarınızı bilirsiniz ama evleri ve yerleşimleri bilemezsiniz

7. Ayin 7 sinde dogmusum. bu ev kacinci allah bilir.😁 ay damiyim dunyadami bilmiyorum. ama evliyim ya onda eminim. Evde yoksa niye iki ayakli okuzum olsun.

Ben baktım Ay 7. evde yazıyordu ama ne anlama geliyor bilgim yok :KK70:Hatta doğru yere mi baktım şüpheliyim :KK70:

Benim 7 çok kalabalıksa peki? :KK48: Ay, Merkür, Plüto herkes orada. Bi de terazi var 7.evde. Evli değilim, evliliğe de sıcak bakmıyorum, bu her şeyi açıklıyor olabilir mi?:KK48:

Benim 7. Evde yay plüton retroda. Ne anlama geliyor ki :KK53:

Benim 7. Evde yay plüton retroda. Ne anlama geliyor ki :KK53:
Retro konusunda ayrı yazayim
7 ev yay i
Şanslı evlilik ihtimali yüksek
Derin bir ilişki ister.
Uzak mesafe ilişkisi verebilir.
Kişinin partneri maddi zenginliğe sahip, toplum tarafından beğenilen biri olabilir.
İhtimaller üzerine tabi yinede bilemem :)

Vertex tek başına birsey ifade etmez bulundugu evde. Ama erkeğin gezegeni düşerse üzerine veya Vertex transit alırsa anlam bulur
Bu arada benim de burcum kova :p
Yükselenin ne 😁 benim pek kova etkim yok ya tam oğlak stelyumlu bir harita aslında kova 12. Eve düşüyor benim orda bile oğlak eşlik ediyor...

Yükselenin ne 😁 benim pek kova etkim yok ya tam oğlak stelyumlu bir harita aslında kova 12. Eve düşüyor benim orda bile oğlak eşlik ediyor...
Vallahi yükselen kısmı şöyle benim dogumumda annem rahatsızlık geçirdiği için 7 aylık doğmuşum kuvezde tamamlanmis bu yüzden sıkıntılı doğum olduğundan çok net olmamakla birlikte basak oluyor yükselen 😅 diğer bir ihtimal de aslan ama sanirim daha çok basak. Aslanın olduğu haritamda bile basak 2 evimde daha çok basagi baz alıyorum aslında takıntılı titiz 😁

Oo oglak stelyum 😆 cidden sana bence oglak hatunu diyelim
Bir kova olarak oglaklarla anlasamam senin içinde bir karmik olmuş :D

Back
X