• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Gün 3bb idrarda negatif çikip kanda pzotif cikan varmi

Gokyuzuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
1.385
350
53
7. Günüm 3bb dondurulmuş embriyo gulue yaptım erken gebelik testi yaptim awox marka negatif boyle olup kanda çıkar. Varmi psikolojim bozuldu 2. Transferim

7. Günüm 3bb dondurulmuş embriyo gulue yaptım erken gebelik testi yaptim awox marka negatif boyle olup kanda çıkar. Varmi psikolojim bozuldu 2. Transferim
Bence 1 gün daha bekle test için, benim de ilk ikisi negatifti o sonucu görmek çok yıpratıcı ama kendini bırakma, sürece odaklan ve pes etmeden denemeye devam et biliyorum çok zor ama tüp bebek böyle bir tedavi herkes hemen hamile kalamıyor yeter ki pes etme 😔

Bence 1 gün daha bekle test için, benim de ilk ikisi negatifti o sonucu görmek çok yıpratıcı ama kendini bırakma, sürece odaklan ve pes etmeden denemeye devam et biliyorum çok zor ama tüp bebek böyle bir tedavi herkes hemen hamile kalamıyor yeter ki pes etme 😔
Senin neden ilk 2 negatifdi evet tutmadigina sebepde yok yumurtam çıkıp dölleniyor rahimde sorun yok

7. Gün negatifti 10. Gün 11 geldi şimdi çok az az yükseliyor kimyasal gebelik de demiyor düşme olmadığı için takip ediyoruz moralini yüksek tut

Back
X