• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gün adet gecikmesi

Kızlar 24 martta adet oldum 29 martta adetim bitti nisanın 25 de adet olmam gerekiyordu fakat 24 Nisan‘da koyu kahve Çamur gibi bir akıntım olsu fakat daha sonra hiçbir şey olmadı 1.02 gün gecikti diye düşündüm fakat hala adet olmadım mayısa girdik idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor bu durumu yaşayanlar var mı varsa destek olabilir mi hastaneye de gidemiyorum randevuya yetişemediğiden dolayı ceza Yemişim ya acile gitsem bakarlar mı bilmiyorum bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim çünkü artık merak ediyorum normal mı bu durum
Merhaba. Bende aynı durumu yaşıyorum. Testler negatif çıkıyor ama reglim gelmedi bir türlü. Bugün adet gecikmesinin 5. Günü adet söktürmek için size adet söktürücü mü verdiler? Bende perşembe günü doktora gideceğim. Adet gelmezse bana da verirler herhalde.

Merhaba. Bende aynı durumu yaşıyorum. Testler negatif çıkıyor ama reglim gelmedi bir türlü. Bugün adet gecikmesinin 5. Günü adet söktürmek için size adet söktürücü mü verdiler? Bende perşembe günü doktora gideceğim. Adet gelmezse bana da verirler herhalde.
Bende de aynı gecikme durumu var 8 gün oldu herhangi bir belirtimde yok negatif cikti en son 18 nisan da olmuştum acaba mevsimsel mi bu ay herkeste bir problem olmus

Back
X