• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gun gecıkme yerlesme kanamasımıydı?

sevimli _tavsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
53
4
1
24
merhaba kızlar benim 29 ekim de hasta olmam lazimdi ama ondan bir hafta once kanamam oldu yanı 22 kasımda bende hasta oldum sandim bir kac saat sonra kesildi kirmizi parlakdi ertesi az bisi daha geldi sonra gelmedi 2 gun sonrada kahverengi lekelenmem basladi ara ara geldi o sirada kasik agrilarim hafif mide bulantilarim oldu sonra daha da lekenlenme gelmedı sadece arada sarı akıntım oluyor gunumde de hasta olmadim 7 gun gecikti test yapiyorum negatif 4 gun önce mı ne kan verdim 3 gun gecıktıgımde vermıstım beta 2.30 cikti hala hasta olmadim acaba gec döllenme mi o yerlesme kanamasimiydi beta hcg artar mi benim refarans disi deger yaziyordu normalde asla gecikmem olmaz hamile olabilir miyim yumutrlama donemım 15 16 ekım felan test yaptım dun de negatıf 7 gun oldu anlamadım hayatım da ılk defa boyle bısı yasıyorum gec döllenmemi acaba o yuzden mi cıkmıyor kafam cok karısık 🥺

Olabilir. Ama yerleşme kanaması genelde kırmızı olmaz kahverengi veya pembe gibi olur pıhtısız oluyor. Yumurtlama kanamasıda olabilir yerleşmede olabilir belki. Geç döllenme olabilir bence bir gebelik testi alıp sabah ilk idrarla testinizi yapmalısınız. 5in altındaki değerler kesinlikle negatif olarak değerlendirilir. 5ile 20 arası şüpheli değerlendiriliyor.

Olabilir. Ama yerleşme kanaması genelde kırmızı olmaz kahverengi veya pembe gibi olur pıhtısız oluyor. Yumurtlama kanamasıda olabilir yerleşmede olabilir belki. Geç döllenme olabilir bence bir gebelik testi alıp sabah ilk idrarla testinizi yapmalısınız. 5in altındaki değerler kesinlikle negatif olarak değerlendirilir. 5ile 20 arası şüpheli değerlendiriliyor.
Artık test yapmak ıstemıyorum valla yoruldum

Canim bende ilk defa gecen ay yasadim yerlesme sandim 17 gun gecikti adet oldum doktor bazen olur kadınlara dedi

Benimkide kop koyu falan değildi yerleşmede kırmızı olmaz diyolar ama bilemedim az önce test yaptım negatif ama bittikten 5 6 gün sonra çıkar testte diyorlar ama bekleyebilene aşkolsun 😂 siz yaptınız mı test
Ooo sen ne dıyon kac kere yaptım 🤣 bugun de yaptım erken gebelık testı yanında sankı cızgı var yok golge gıbı anlamadım 10 gun oldu geciktim ılk defa yasıyorum boyle bısı

Back
X