- 29 Ekim 2025
- 53
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevimli _tavsan
-
Artık test yapmak ıstemıyorum valla yoruldumOlabilir. Ama yerleşme kanaması genelde kırmızı olmaz kahverengi veya pembe gibi olur pıhtısız oluyor. Yumurtlama kanamasıda olabilir yerleşmede olabilir belki. Geç döllenme olabilir bence bir gebelik testi alıp sabah ilk idrarla testinizi yapmalısınız. 5in altındaki değerler kesinlikle negatif olarak değerlendirilir. 5ile 20 arası şüpheli değerlendiriliyor.
Anladım canım bılmıyorum valla beta 2.30 olup yukselenler felan varmıs hamıle oldugunu ogrenenler okumustumda bendede aynı sey varmı acaba cozemedımCanim bende ilk defa gecen ay yasadim yerlesme sandim 17 gun gecikti adet oldum doktor bazen olur kadınlara dedi
Sonucunuz ne oldu acabaAnladım canım bılmıyorum valla beta 2.30 olup yukselenler felan varmıs hamıle oldugunu ogrenenler okumustumda bendede aynı sey varmı acaba cozemedım
Aynı canım beklıyorum hastada olmadımSonucunuz ne oldu acaba
Çok stresli ya beklemek benimde ilk sulu pembe idi gece geldi gündüzünde kanamalı oldu 2. gün leke leke geldi kesildi toplam 2 gn sürdü anlamadım ne yaşadım yerleşmede kırmızı olmas diyorlar sizin kanama nasılduAynı canım beklıyorum hastada olmadım
Acık kırmızı parlaktı canım benımkıÇok stresli ya beklemek benimde ilk sulu pembe idi gece geldi gündüzünde kanamalı oldu 2. gün leke leke geldi kesildi toplam 2 gn sürdü anlamadım ne yaşadım yerleşmede kırmızı olmas diyorlar sizin kanama nasıldu
Benimkide kop koyu falan değildi yerleşmede kırmızı olmaz diyolar ama bilemedim az önce test yaptım negatif ama bittikten 5 6 gün sonra çıkar testte diyorlar ama bekleyebilene aşkolsunAcık kırmızı parlaktı canım benımkı
Ooo sen ne dıyon kac kere yaptımBenimkide kop koyu falan değildi yerleşmede kırmızı olmaz diyolar ama bilemedim az önce test yaptım negatif ama bittikten 5 6 gün sonra çıkar testte diyorlar ama bekleyebilene aşkolsunsiz yaptınız mı test
Yaaa kanaman olup biteli kaç gün olduOoo sen ne dıyon kac kere yaptımbugun de yaptım erken gebelık testı yanında sankı cızgı var yok golge gıbı anlamadım 10 gun oldu geciktim ılk defa yasıyorum boyle bısı
15 16 gun felan 22 ekımde oldu bıttıYaaa kanaman olup biteli kaç gün oldu
bayağıda geçmiş ya çıkması lazım doktora gittini mi15 16 gun felan 22 ekımde oldu bıttı
19 kasıma randevu aldım valla ancabayağıda geçmiş ya çıkması lazım doktora gittini mi
Hakkında hayırlıısı olsun canım19 kasıma randevu aldım valla anca
Amin canım cümlemizinHakkında hayırlıısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?