7. Gün – Hamilelik Belirtisi Olabilir mi?

benim Kan 4 -5 gun onceye kadar negatifti. sikildim bi daha da yaptirmadim. yani sonucum ne bilmiyorum. vakit bulursam jinekologa gorunucem. Normal regl zamanim asil 2-3 gun oncesiydi ama olmadim .. hala karnimda ara ara hafif sancilar devam ediyor ama artik odaklanmiyorum tabi orasi ayri.. vaktim olursa giderim doktora sonrada haber veririm, sizin durumunuz ne?
Son durumunuz nedir?

Benim Hala belirtilerim devam ediyor .. bacak kasik kalcalar agriyor ve sinirliyim cok ve ayrica goguslerim buyudu.. yani son fikrim direkt ultrason ..

ki iliski uzerinden 27 gun gecti. 27 nisanda kanama gecirmistim yogun khve . yani tum sinyaller gec dollenmeyi isaret ediyor ama eminde degilim

Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikmisti ya hani. .. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi.bu durum, 29 nisanda bitti. dun yani. Dun mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten. bugun kanamam kesilmesine ragmen hala alt karnima baski oluyor ara ara ve cok yemeye ve su icmeye basladim. sabah kansiz bir ikinci idrarla test yaptim silik positif cikti
son durum ne canım

Şuanda bende sizinle aynı belirtileri yaşıyorum reglime 3 gün kaldı erkenden test alıp yapmak istemiyorum sizde erken test alıp stresli bir süreç geçirmişsiniz 😔

Back
X