7. Gün idrar testi silik çizgi

4747Pek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
28
4
1
29
Arkadaşlar 5.gün embriyosu iki tane transfer oldum biri 4aa diğer sanırım 3ab ve ya 3bb gibi birşeydi. 7.gün idrar testi yaptım hayalet gibi çizgi çıktı ama baya silikti 9.gün yine yaptım yine aynı şekilde neredeyse görülmeyecek kadar belirsiz bir çizgi yine 12.gün kan tahlili tarihim kan vericem bana göre tutmadı bence sizin düşünceleriniz nedir bu konuda belirtim falan yok sadece ikinci gün rahmimde kelebek titrek gibi titreşim oldu bir süre 5.günden itibarende rahım ağrısı ara ara çok hafif yaşadım o kadar onun harıcınde bir birşey hissetmiyorum. Sinirlendğim üzüldüğüm için testin fotosunu sildim Malesef.

Canım sakın öyle düşünme testin fotusu varsa at buraya bakalım tutmayınca hiç çıkmıyor kaç kez denedim ve asla umutusız olma

Canım sakın öyle düşünme testin fotusu varsa at buraya bakalım tutmayınca hiç çıkmıyor kaç kez denedim ve asla umutusız olma
Silmiştim de neyseki çöp kutusunda kalmış bu 7. Gün yaptığım test ama bugün yaptığım 9.gün yani testte yine böyle çıktı yapay zekaya attım silik bir çizgi var ama bu kesin pozitif anlamına gelmiyor dedi 9.günde böyle aşırı silik 12.gün kan testim var ama ben olumsuz düşünüyorum ilaçları bile vicdan rahatlatmak için kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_6526.webp
    IMG_6526.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 33
Back
X