7. Gün kanda negatif olup 12. Günde pozitif gören var mı?

acitatlisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
2.079
4.453
63
Kızlar 30 ocakta transfer oldum, bugün dayanamadım ve kan testi verdim. Negatif çıktı. 7. Gün kanda negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı ? 12. Güne kadar sabretmek mantıksız mı benzet durum yaşayan var mı? Hala tutunma şansı var mı? Umut arıyorum kendimce..

Kızlar 30 ocakta transfer oldum, bugün dayanamadım ve kan testi verdim. Negatif çıktı. 7. Gün kanda negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı ? 12. Güne kadar sabretmek mantıksız mı benzet durum yaşayan var mı? Hala tutunma şansı var mı? Umut arıyorum kendimce..
Kaçıncı gün embriyosuydu ?

5. Gün embriyosuydu. İhtimal var mı acaba? İlaçlarımı bırakmadım ama umudumu bırakmalı mıyım bilmiyorum.

5. Gün embriyosuydu. İhtimal var mı acaba? İlaçlarımı bırakmadım ama umudumu bırakmalı mıyım bilmiyorum.
Hala tutunma sürecinde olabilirler hiç belli olmaz, tutunduktan sonra birden artıyor beta hcg. 8. gün 5 e bile yükselse, 10. gün 10 , 12. gün 20 küsür eder bu da pozitif demektir. O yüzden garanti olsun diye 12. günü bekliyorlar.

Benim de bugün 8.günüm ve idrarda negatif test günüm 25 şubat olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü bu benim 6.denemem olanlar silikte olsa çıkmıştı idrar testinde 🙄

Back
X