7. Haftamdayım. 1 hafta sonra rabbimin izniyle bebeğimin kalp atışlarını dinlicem inşallah bende hamile olduğumu öğrendiğim andan beri bitmek bilmeyen bir kasık ağrısı var. Yere eğilince baskı yapıyo, kasıklarımda şişlik var, gaz sancım çok var. Ayakta ve otururken kasıklarım ağrıyo yatınca geçiyor. Mide bulantım olmadı bu zamana kadar ama bugun midemde tuaf bi durum var bakalım umarım bulantı olmaz Acaip yorgunum, temizlik yapım dedim biraz süpürdüm çok yoruldum. ztn ayakta durunca kasık ağrım oluyo. Hamile değilde hasta gibiyim bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan varmı?? Sizin kasık ağrısı sıkıntınız ne zaman geçti? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Hepside gayet normal kendınızı cok yormayın.Allah saglıcakla kavustursun. Ara ara olabilecek sancılar gerılmeler ve malum bulantılar basgosterecektır.
Bu arada dogum ne zaman?
Hepside gayet normal kendınızı cok yormayın.Allah saglıcakla kavustursun. Ara ara olabilecek sancılar gerılmeler ve malum bulantılar basgosterecektır.
Bu arada dogum ne zaman?
Ben de çok kasık ağrısı yaşadım. Bulantı yaşamadım ama mide yanması, ağrısı bolca çektim. Kasık ağrısı bende uzun sürdü açıkçası, iki ay falan sanırım. Ama herkeste aynı olmuyor.
Cnm o haftalarda kasik batmasi ağrısı benimde oldu mide bulantisina gelince benim daha çok yanma kokular iğrenç geliyordu ama çıkarmıyordum normal yani