7. Hafta mide bulantisi

Macakizi2004

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2021
144
258
18
30
Arkadaslar merhaba 2 gun once de midem bulanmisti o zamanda disarda yemek yemistim bugunde disarida yemek yedim eve geldim usume asiri mide bulantisi yasiyorum sanki dedim bayildim bayilicam 6+5teyim. Bacaklarimda agri vajinamda hafif zonklama belde agri var normal mi merak ediyorum yoksa zehirlendim mi? Dayanamadim sonunda kendimi kusturdum zaten sonra durduramadim hicbir sey sindirmemisim cikti hepsi. Simdi elma yiyorum. Yani zehirlendim mi yoksa sizde gebelikte boyle bulanti mi yasadiniz tecrubeli annelerden yardimci olmalarini bekliyorum 🤦‍♀️

Zehirlenme değil bence bu şekilde olmaz felaket kivrandirir migde agrisi sizi sirtiniza sirtiniza vurur resmen.sizin yedikleriniz agir gelmis demekki ama kusmaniz iyi olmuş.

Yediklerinizden kaynaklı muhtemelen arkadaşın dedigi gibi. Ev yemeği yemeye çalışın bu dönemde. Bir de bulantı olması çok normal. Vücut hamilelige adapte olmak için hormon salgiliyor.

Cok tesekkur ederim evet aslinda hep dikkat etmistim bir iki sey cekince canim dayanamadim hata yaptim. Sagolun arkadaslar.

Back
X