7.hafta

Evet canim ztm bnde bj belirti olarak bel agrisi var..senin bulanyin gln var mi..dogum ne xmn tm olarak senin

Evet canim ztm bnde bj belirti olarak bel agrisi var..senin bulanyin gln var mi..dogum ne xmn tm olarak senin

ara ara bulantım var canım

daha çok erken doğum son adete göre 20 eylül görünüyor sezaryan olursa 10 eylül

ama bebeğin gelişme durumuna bağlı bu tarihlerin çok önünede gelebiliyor.

o zaman gelsinde sağ salim :))

Evet cnm bnde eyrap etap bakiyorum herseye...bugun foktor uc hafta donraya randevu verdi..aslinda her hFta gel deseler) doktora hiymeyince kndimi bosta hissediyotum

Benim aşımı sordunuz galiba lenfosit aşı oldum ben eşimden alınan kan serum yapılıp bana verildi ayda birkez 3 kez yapıldı transferim oldu hamile kalıncada bir aşı daha yapıldı benim bünyem eşimin kromozomlarını kabul etmedi için düşük yapıyormuşum 4 gebeliğimdede 6. Haftada kanamalar başlamıştı bu aşıyla çok şükür kanamam olmadı işe yaradı sanırım aşı

Tetanoz aşısı 20. Haftada yapılıyor diye biliyorum ben bizim için çok erken tetsnoz için

Bende iyiyim canim..pazartesi gordum ben kocaman olmus masallah..sen ilaclari devam kullaniyormusun?

Bnmde haftaya son herhalde ..birakcam ivime korku basti..birsey llurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…